Ce carte are Nicole Cherry pe noptieră? N-o să crezi!

Femeia-copil, un artist fenomen și o voce care nu poate fi confundată, Nicole Cherry este, dincolo de celebritate, un om care se bucură de micile plăceri ale vieții, care își descoperă veleitățile de mamă și o actriță ce ne-a uimit în „Romina, VTM'.

Nicole, ai luat lecții de arta actorului? Cu cine te-ai pregătit pentru acest rol?
În liceu am studiat Arta Actorului, așa se numea profilul clasei din care făceam parte. Mereu am crezut că un artist complet are nevoie, pe lângă voce și talent, și de un pic de prestație actoricească. Iar, pentru rolul meu din cel mai nou film Romina, VTM m-am pregătit cu Letiția Vlădescu, acting coach-ul nostru de pe platourile de filmare. Au fost câteva zile bune în care ne-am pregătit și chiar cred că am lucrat foarte bine împreună, iar filmul a avut rezultate spectaculoase, umplând sălile de cinema.

Ce film te-a marcat pe tine în ultimii ani?
De când am devenit mamă, recunosc, n-am mai avut timp să merg des la cinema, așa că nu aș lansa nicio recomandare în afară de Romina, VTM. Dar, dacă e să recomand totuși un film care pe mine m-a fascinat și la care mă uit întotdeauna cu plăcere, ar fi Southpaw: Lovitură de stânga.'

Ce gen muzical nu ai încercat încă și ai fi tentată să încerci?
Îmi plac toate genurile muzicale și în cei 10 ani de carieră le-am cam cântat pe toate. E adevărat, poate că nu toată lumea m-a și ascultat, dar eu le-am cam încercat pe toate.

Ce carte ai pe noptieră?
Îmi place să citesc, iar în ultimii ani am fost atrasă de cărțile de dezvoltare personală. Acum de exemplu, citesc Creierul copilului tău', de Daniel J. Siegel, Tina Payne Bryson. E o carte adresată părinților și este despre creier, nu doar al copiilor, ci despre cum evoluează el încă din pântecele mamei și până la sfârștul vieții.

Privind în urmă, ai putea spune că ai vreun regret? Care ar fi acesta?
Nu regret nimic. Și chiar dacă în anumite momente ale vieții mele poate că am luat decizii mai puțin inspirate, consider că toate etapele și experiențele prin care am trecut m-au făcut să înțeleg mai bine lucrurile, să mă dezvolt și m-au adus unde sunt astăzi. Iar astăzi mă consider o femeie împlinită.

Ai putea spune care este cea mai mare realizare a ta de până acum?
Cea mai mare realizare este cu siguranță copilul meu. Anastasia a fost un copil dorit, un dar de la Dumnezeu care ne animă zilele și ne înseninează viața.

Cum ți s-a schimbat viața de când ai devenit mamă?
A fost un copil dorit, așa cum am mai spus. Și am conștientizat încă de la început faptul că totul se va schimba. Ne-am dat seama că lucrurile nu vor mai fi la fel ca înainte și că viața și prioritățile noastre se vor schimba.

Care sunt principiile după care îți vei crește copiii?
Cu siguranță, îmi voi crește copiii după aceleași principii cu care și eu am fost crescută de părinții mei. Să fie un om bun. Să respecte oamenii. Să știe că viața nu este întotdeauna roz, că sunt perioade și perioade în viața fiecăruia dintre noi și că trebuie să învățăm să luăm ce e bun, pentru a avea o viața bună.

Cu ce gânduri ai pornit în anul 2023?
Cu gânduri pozitive. Anul acesta voi avea multe proiecte, dar cu determinare și voință le voi duce pe toate la capăt. În rest, îmi doresc ca eu și familia mea să fim în primul rând sănătoși. Dacă suntem cu toții bine, trecem cu bine peste toate.

Fiecare om are o plăcere. Care este cea mai mare plăcere a lui Nicole Cherry?
Chiar și după 10 ani, încă simt cea mai mare plăcere să cânt, să fiu pe scenă, se simt energia publicului. E un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte ce poate simți un artist în fața fanilor care știu fiecare vers și fiecare strofă. Apoi, îmi place mult să călătoresc, să descopăr tot felul de lucruri minunate din lumea asta mare, și mai am o plăcere imensă: de a merge în tot felul de restaurante de care am auzit și să încerc cele mai delicioase și interesante preparate culinare, dar totul cu măsură.

Poate deveni obositor succesul la un moment dat, pentru un artist?
Cred că poate deveni obositor la un moment dat, dacă nu știe să spună NU și nu știe cum să-și organizeze timpul, astfel încât să nu ajungă în acest punct.

Tu ce artiști asculți în general?
Îmi place foarte mult Beyonce, Amy Winehouse (și acum piesele ei mi se par foarte tari), ascult cu plăcere și Bruno Mars.

Câți bani primește Marian Godină pentru concediul paternal: „Am făcut niște calcule și am stabilit cu soția că este mai avantajos'

Câți bani primește Marian Godină pentru concediul paternal: „Am făcut niște calcule și am stabilit cu soția că este mai avantajos'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete