Câți bani primește Marian Godină pentru concediul paternal: „Am făcut niște calcule și am stabilit cu soția că este mai avantajos”

Marian Godină a devenit tată în vara anului trecut și a dezvăluit câți bani primește de când a intrat în concediu de creștere a copilului. Polițistul neagă că ar primi sume colosale.

Marian Godină a declarat la Europa FM că nu este singurul polițist care a ales să intre în concediu de creștere a copilului. Poliștistul a luat această decizie după o discuție cu soția lui, Georgiana, după ce au analizat foarte bine situația.

„Ne aflăm la începuturile acestei «mode» pentru că sunt din ce în ce mai mulți bărbați care aleg să intre ei în acest tip de concediu în locul mamei. Nu sunt nici pe departe primul polițist care intră în concediu de creștere a copilului, mai am colegi mulți care au făcut asta, chiar cu ani în urmă. Nu e greu deloc și în momentul de față îmi trăiesc viața la maximum și probabil cele mai faine clipe le trăiesc acum, stând acasă alături de copilul meu'.

„Femeia nu va putea fi niciodată înlocuită ca mamă, este mult mai puternică decât un bărbat'

Marian Godină este cel care se ocupă mai mult de Maria și se bucură de timpul petrecut alături de fiica lui. Polițistul o apreciază mult pe soția lui și spune că el nu ar putea face niciodată treburile atât de bine ca ea.

„Nu aș vrea să se înțeleagă ceva greșit, în mod clar femeia nu va putea fi niciodată înlocuită ca mamă, este mult mai puternică decât un bărbat și rolul ei este mult mai conturat decât al nostru. (…) Rolul mamei tot Georgiana îl are, soția mea, clar asta'.

marian-godina-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când el a anunțat că va intra în concediu de creștere a copilului, oamenii i-au lăsat comentarii răutăcioase și l-au criticat pentru alegerea făcută. Acum tot mai mulți bărbați vor să îi urmeze alegerea.

„La mine e o situație mai specială, eu atrag reacții urâte din simplul fapt că am devenit o persoană publică iar mulți nu se pot obișnui cu lucrul ăsta, sunt invidioși, iar acum că stau acasă și mai primesc și bani pentru asta, invidia lor a crescut. (…) Au fost foarte mulți care mi-au scris că tocmai pentru a nu-și auzi astfel de lucruri din partea colegilor au renunțat să-și mai ia concediu de creștere a copilului și acum au spus că le-a părut rău că n-au făcut asta'.

Marian Godină a spus că nu primește 10.000 de lei pe lună așa cum s-a zvonit. El a dezvăluit că la poliție poate lua 5.000 de lei în unele luni, iar în altele mult mai puțin. Polițistul declară că venitul său lunar ajunge undeva la 5.000 de lei.

„Nu iau 100 de milioane pe lună, dar n-am ascuns că stau acasă și din criterii financiare. Am făcut niște calcule și am stabilit cu soția că este mai avantajos, atât financiar, dar mai ales pentru sufletul meu.

La poliție am luni când iau 5.000 de lei și alte luni în care nu iau. Atât îmi intră mie pe card'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete