Cât de credincioasă e soția miliardarului Dan Voiculescu. Liana: „Mi-am făcut altar acasă”

Miliardarul Dan Voiculescu este împreună cu soția Liana de mai bine de 20 de ani. Ea este o prezență foarte discretă, rar apare în spațiul public. Recent, aceasta a făcut excepție și a acordat un interviu.

Liana Voiculescu a fost invitată în podcastul lui Adrian Artene, unde a dezvăluit cât de religioasă e. Are acasă chiar și propriul altar unde se roagă. „În anumite lăcașe de cult m-am dus și de patru ori pe săptămână, plus că mi-am făcut altar acasă. Eu am acasă un altar și pe undeva nu-i nevoie să fii într-o biserică tot timpul ca să te rogi. Poți s-o faci când ești tu cu tine, indiferent unde te afli. Important este beneficiul pe care îl câștigi după o astfel de experiență, de emoție.

Este foarte multă înălțare aici, iar ceea ce mi-aș dori pentru viitor este un nivel foarte mare de conștiință. Mi-aș dori să reușesc să îl ating. Nici măcar nu știu dacă îl merit, dar mă gândesc că în felul nostru, fiecare om, are un dat. Și dacă noi am trecut prin asta, ce-ar fi să alegem partea frumoasă?!', a spus ea., conform cancan.ro.

Și a continuat:„Una dintre cărțile pe care le-am citit și m-a marcat foarte tare a fost «Sfântul închisorilor». În perioada comunismului, când o mulțime de judecători, medici, profesori au stat în pușcăriile comuniste. Îmi amintesc, Doamne, a fost acest Valeriu Gafencu…'

Liana Voiculescu, soția lui Dan VoiculescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Se știe că după decesul tragic al primei sale soții, Dan Voiculescu, fondatorul mai multor posturi de televiziune, s-a recăsătorit cu Liana, cea alături de care a adoptat-o, la începutul anilor 2000, pe Dana, o fetiță născută în octombrie 1999.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete