Jojo, mesaj dur după plecarea de la “Asia Express”

jojo, mesaj dur dupa plecarea de la Asia Express

jojo, mesaj dur dupa plecarea de la Asia Express

Duminică seara, Jojo și Paul Ipate au fost nevoiți să părăsească competiția Asia Express. Jojo, mesaj dur după plecarea de la Asia Express'.

Paul Ipate și soția lui, Jojo, au pus punct aventurii “Asia Express” după ce o veche afecțiune la coloana a lui Paul s-a agravat din cauza probelor dificile din concurs.

Astfel că cei doi au fost nevoiți să revină în țară.

Jojo, mesaj dur după plecarea de la Asia Express

După plecarea din competiție, Jojo a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook.

Vedeta a lăsat să se înțeleagă faptul că este supărată pe producătorii emisiunii Asia Express. Vinovate ar fi niște montaje care i-au dezavantajat în ochii celor de acasă.

“”Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă.

Iubirea , compasiunea, tolerantă şi înţelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, şi nu altfel.

Paul este bine acum şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup şi suflet în fiecare clipă. Fără ascunzişuri, fără a fi mânaţi de altceva decât de bune intenţii şi dorinţă de a ne continuă călătoria.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: va înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile păr altfel uneori. Aparenţele înşeală. Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea' creaţă. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că în cele din urmă este un format de televiziune. Aşa că eu va rog să îl priviţi şi raţional dacă se poate, şi nu altfel.

Dezamăgirile aşadar au fost numeroase, şi nu au avut nicio legătură nici cu imunitatea' şi nici cu alte lucruri care implică regulile jocului'.

Am primit însă un cadou imens de la viaţă în condiţiile date: prietenia voastră necondiţionată şi revelaţia faptului că eu şi Paul Ipate suntem făcuţi unul pentru altul la bine şi la greu.

Dacă am învăţat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audienţa) contează, oamenii contează. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor noştri din cursă alături de care am trăit această experienţă inefabilă.

O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care ştiu să citească printre cadre şi rânduri: “iubirea este pentru oameni şi zei cea mai măreaţă divinitate”. Va iubim şi ne înclinăm în faţă voastră, publicul nostru. #CatalinasiPaul”, este mesajul pe care Jojo l-a postat pe rețelele de socializare.

Dragii nostri, multumim pentru toata sustinerea voastra in aceasta perioada. Iubirea , compasiunea, toleranta si…

Publicată de Jojo – Cătălina Grama pe Duminică, 24 martie 2019

 

Vezi si:

 

Foto:facebook.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete