Îl mai iubește Jennifer Aniston pe Brad Pitt? Ce a putut să spună actrița despre fostul ei soț?

Considerat cel mai de succes serial de televiziune realizate vreodată, sitcomul Friends (n.n. – Prietenii tăi) a reunit mai mulți actori celebri de-a lungul celor 236 de episoade care au fost filmate între 1994 și 2004. Printre aceștia s-a numărat și Brad Pitt, fostul soț al lui Jennifer Aniston.

Cu câteva zile înainte de premiera Friends: The Reunion, care a avut loc joi, 27 mai, cei șase actori care au interpretat rolurile principale din Friends, au acordat un interviu celor de la Access Hollywood în care au vorbit despre serialul care le-a schimbat definitiv viața. Jennifer Aniston şi colegii ei din serial au vorbit despre starurile care de-a lungul celor zece sezoane au avut apariţii episodice în serial.

După ce Lisa Kudrow și Courtney Cox i-au amintit pe Reese Witherspoon, Ben Stiller, Paul Rudd, Bruce Willis și Robin Williams, Jennifer, cea care a jucat rolul lui Rachel, a intervenit și a făcut o precizare savuroasă despre fostul ei soț, care l-a interpretat pe Will Colbert în episodul 9 al celui de-al optulea sezon, pe vremea când cei doi formau un cuplu.

„Domnul Pitt a fost minunat, fantastic', a spus Jennifer, care a fost căsătorită cu Brad Pitt din 2000 până în 2005. La un an de la căsătoria cu frumoasa actriță, Brad Pitt a apărut în episodul 9 din cel de-al optulea sezon al serialului.

Pitt a jucat rolul prietenului de școală al lui Ross (n.n. – David Schwimmer), Will Colbert, care avea resentimente legate de Rachel încă de la sfârșitul liceului din cauza comportamentului urît pe care aceasta l-a avut față de el în timpul liceului.

În 2004, pe când ea și ceilalți colegi filmau ultimul sezon al serialului atunci, Jennifer Aniston a întâlnit-o pe Angelina Jolie într-o parcare, unde se filma o secvență din Friends. Asta se întâmpla înainte ca Brad Pitt și Angelina Jolie să înceapă o aventură amoroasă. La acel moment, Brad acceptase să joace în filmul „Mr. & Mrs. Smith', însă filmările încă nu începuseră.

Căsnicia lui Jennifer cu Brad începuse deja să scârțâie. Se spunea la acea vreme că actorul nu ar mai fi vrut ca ea să mai joace înun1 milion de dolari pentru fiecare episod.

Brad a lipsit de la petrecerea care a marcat finalul serialului, iar Jennifer le-a spus colegilor că soțul ei nu a putut veni deoarece filmează pentru „Mr. & Mrs. Smith'. Mai târziu avea să afle că, de fapt, la acea vreme, actorul era deja îndrăgostit de Angelina Jolie, cu care avea, de altfel, să se căsătorească în 2014 după mai mulți ani de relație.

Jennifer Aniston s-a recăsătorit în 2015 cu actorul american Justin Theroux (47 de ani), însă mariajul lor a durat doar doi ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete