Jennifer Aniston folosește vaselina cosmetică

Jennifer Aniston folosește vaselina cosmetică

Aproape fiecare coafură pe care Jennifer Aniston a avut-o în Friends a devenit tendință imediată. De altfel, celebra coafură în scări cu volum a fost lansată de ea și copiată apoi în zeci de mii de variante.

Pe Jennifer Aniston rareori o vei vedea purtând machiaj abundent, ea preferând culorile nude și aspectul natural, precum și nuanțele de maro. Chiar dacă la începutul carierei actrița nu era atât de stilată și cu imaginea perfectă a femeii care emană încredere și stimă de sine, evoluția ei este extraordinară. Specialiștii spun că actrița a trecut pragul unor medici esteticieni vestiți la Hollywood pentru retușuri minore. Totuși, operația estetică la nas este o schimbare majoră pe care a făcut-o Jennifer.

Jennifer Anniston folosește vaselina cosmetică

Actrița are un secret pentru întreținerea tenului și ameliorarea ridurilor și a liniilor fine: folosește vaselina cosmetică pe bază de petrol în fiecare seară pentru zona de sub ochi. În plus, dimineața își scufundă fața pentru câteva secunde în chiuveta umplută cu apă și cuburi de gheață. Acest lucru ajută la micșorarea porilor tenului și diminuează umflăturile din jurul ochilor.

Se pare că vaselina cosmetică este un produs accesibil care poate rezolva o mulțime de probleme. Este foarte indicată pentru vârfurile despicate, pentru hidratarea zonelor mai aspre (genunchi, coate, pentru stilizarea sprâncenelor.

Dar cel mai indicat mod pentru a folosi vaselina cosmetică este drept balsam de buze.

Sursă: woman2woman.ro

Foto: 123rf

Citeste și:

Ea este prima soție a lui Ion Dolănescu: datorită ei artistul a ajuns un nume consacrat

Știai că Antonia are o soră mai mică? Cum se înțelege Alessia cu băieții artistei?

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete