Ce a spus Cătălin Măruță de divorțul dintre Andrei Aradits și soție: „El, practic, a recunoscut un lucru pe care și noi îl știam aici de când călătorea doar cu băiatul lui”

Divorțul lui Andrei Aradits a fost dezbătut în emisiunea „La Măruță' de la Pro TV. Prezentatorul știa de mai multă vreme că actorul s-a separat de soție, care de jumătate de an e în India, face Yoga.

Andrei Aradits a recunoscut marți, 14 martie, în podcastul lui Jorge că a divorțat. Invitat la Măruță, Jorge i-a mulțumit actorului că tocmai lui i-a făcut dezvăluirile. „A vorbit niște lucruri în exclusivitate și îi mulțumesc pe această cale, pentru că nu mă așteptam să fie atât de deschis și atât de sufletist. Andrei are o viață fantastică. Și pentru că noi tot vorbeam, tot povesteam și înainte.

Și la un moment dat i-am zis: «Nu vrei tu să vii la podcast să povestești toate lucrurile astea?». Și a avut așa o mică reținere, că nu e ușor să-ți asumi', a declarat Jorge la PRO TV, conform Fanatik.

Cătălin Măruță a reacționat la spusele lui Jorge și a confirmat că el știa de mai multă vreme de divorțul lui Aradits. „El, practic, a recunoscut un lucru pe care și noi îl știam aici de când călătorea doar cu băiatul lui. Dar exact cum spui tu, la un moment nu vrei să vorbești despre anumite lucruri dacă omul de cealaltă parte nu-ți dă voie sau nu se simte el confortabil să vorbească.

Anume că a divorțat. Știi cum e, sunt oameni maturi, atât el, cât și soția lui. Și cu siguranță vor ști să gestioneze această despărțire', a spus și Cătălin Măruță.

Andrei Aradits a divorțat de soțieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„N-aș vrea să vorbesc eu treaba asta. Mi-e și greu, pentru că nu sunt implicat. Nu vreau să vorbesc eu despre viața altei persoane, nu mi se pare ok. Eu am trecut prin asta și știu ce înseamnă și sunt fericit că Andrei este tipul discret, la fel cum am fost și eu. E bine să păstrăm lucrurile astea. A anunțat. A spus-o. Eu sunt recunoscător că s-a întâmplat în podcast-ul meu pentru prima oară dezvăluirea. Însă îmi place că e un băiat discret și că lucrurile astea se țin în familie.

Era normal să spună la un moment dat și asta nu înseamnă că de acolo încolo el o să înceapă să iasă cu tot felul de declarații, pentru că nu-i stă în caracter', a completat Jorge.

Andrei Aradits a divorțat după 17 ani de căsnicie

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.r. – Eric) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da. (…)

Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut', a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge', citat de Wowbiz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete