Ce s-a întâmplat cu actorii din serialul „La Bloc”, după terminarea proiectului. Cu cât erau plătiți pentru fiecare episod

Nelu Curcă, Americanu, Nea Popa, Lili, Costel sunt doar câteva dintre personajele care au rămas în mintea oamenilor datorită serialului românesc „La Bloc'. Ce s-a întâmplat cu actorii după încheierea proiectului.

Mihai Coadă, Dragoș Moștenescu, Tudorel Filimon, Emil Mitrache, Mariana Dănescu sunt câteva dintre actorii care au devenit celebri după ce au filmat pentru serialul „La Bloc'. Americanu, pe numele din buletin Emil Mitrache, a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit câți bani primea pentru fiecare episod pe care îl filma.

„La Bloc' este un serial TV românesc din 2002, produs de MediaPro Pictures și difuzat de canalul PRO TV. Este inspirat din umorul românesc, de „scara blocului'. Ultimul episod a fost difuzat în septembrie 2007. A fost creat, scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu.

„Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21.00, dar noi băgam până la 23.00, chiar 1.00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi.

Cam 250 de dolari la cursul PRO TV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam două episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână', a declarat actorul Emil Mitrache în podcastul „Acasă la Măruță'.

Și a continuat să povestească: „Sunt un tip foarte chibzuit, problema era așa, nu știai exact când vin (banii – n.r.) pentru că nu aveam o zi de plată, ianuarie era goală, 3 luni vara era gol, dacă faci o medie pe 12 luni nu ies chiar așa.

Problema este că datorită faptului că Americanu era cireașa de pe tort, omul cu bani și cu gagici, nu exista să nu mă duc în piață, pe stradă să nu-mi zică lumea «Nu dai și tu o bere, Americane?», li se părea normal, asta face publicul, transpune omul cu personajul.

Nu era tarabagiu din piață care să nu-mi povestească episoadele pe care le-a văzut. Niciodată n-am refuzat o fotografie, mi-am dat seama că datorită acestor oameni noi mâncăm o pâine.'

la-bloc-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La podcastul lui Cătălin Măruță, Emil Mitrache a vorbit și despre colegii săi. A păstrat legătura cu o parte dintre ei și a spus ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Coadă, după ce s-a spus că s-a călugărit.

„Dragoș e în Londra. Am vorbit ultima dată cu el de ziua mea. Cred că nu îi e ușor cu trei copii acolo… și cu pandemie. El s-a apucat să facă stand-up în engleză. (…) Eu i-am zis-o în față: «Bă, tu crezi că numai ție ți-a dat prin cap să faci stand-up în loc să muncești?». De ce să dau eu cu lopata când pot să fac stand-up 10-15 minute.

„Peste tot pe unde mă duc aud «Nelu Curcă s-a călugărit, nea Popa a murit»'

Peste tot pe unde mă duc aud «Nelu Curcă s-a călugărit, nea Popa a murit». De unde le luați, fraților? Nu e călugăr. Are barbă, dar nu… Nu e așa ușor să te călugărești. Tu trebuie să lași cele lumești și să te duci la mănăstire. Are familie, are soție, copii. Că se duce el la o slujbă duminica, are duhovnicul lui, cântă la biserică, asta e partea a doua. Dar eu nu am auzit să se fi dus la mănăstire.

Nea Popa nu a murit și e bine mersi. Încă mai joacă. Cu Tilly m-am apucat să repet o piesă, pentru că vrem să scoatem o melodie. Eu nu am știut că Alina Chivulescu s-a căsătorit cu Dan Chișu. Nu mă așteptam, sincer.

„Copiii lui Lili au fost născuți în direct și au și jucat în «La bloc»'

Cu Lili mai vorbesc la telefon și ne înțelegem foarte bine. De fiecare dată zicem să ne întâlnim, să ne vedem. Tu te gândești că ai ei copii au fost născuți în direct și au și jucat în «La bloc»?!', a spus Emil Mitrache, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete