Ce a postat Brigitte Sfăt pe Facebook imediat ce a fost eliminată din “Ferma”

Brigitte Sfăt a fost eliminată din reality show-ul Ferma, după ce a pierdut duelul cu Otniela Sandu. Aceasta din urmă a avut dreptul de a alege proba la care urmau să se lupte.

În ultima vreme, Brigitte Sfăt a fost în centrul multor discuții aprinse la show, aproape toți concurenții fiind împotriva sa. De altfel, din acest motiv, vedeta a clacat şi a făcut un atac de panică. Situaţia a fost într+atât de gravă încât a fost nevoie de intervenţia medicilor, care i-au pus mască de oxigen: “Am făcut un atac de panică! E prea mult pentru mine! Atât am putut', a spus Brigitte Sfăt printre hohote de plâns.

Citeste si Cine este Otniela Sandu, concurenta preferată de toți bărbații de la Ferma vedetelor 2019

Cum a comentat Brigitte Sfăt eliminarea din “Ferma”

Pentru Brigitte, duelul cu Otniela Sandu a fost al patrulea. Otniela, în schimb, s-a aflat pentru prima dată în această postură: “Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară', a declarat Brigitte.

Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii […] În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază', a mai spus ea.

La plecarea din Ferma, Brigitte i-a pus în vedere actualului ei logodnic, Florin Pastramă, să nu se apropie prea mult de Otniela, știut fiind faptul că între cei doi a existat o idilă.

Citeste si Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019

Ce a postat Brigitte Sfăt pe Facebook după eliminarea din “Ferma”

La câteva ore de la eliminarea din emisiune, Brigitte a postat pe Facebook o poză extrem de provocatoare, în care apare într-un costum de baie minuscul, în timp ce Florin Pastramă pare să stea cu ochii fixați pe formele ei. Comentariul care însoțește poza este “Soulmates” (Suflete-pereche).

Poza a avut o mulțime de comentarii, dintre care s-a remarcat unul “Florin Pastrama ce rau iti pare ca ai ramas cu Otniela Sandu !🙈😂😂😂❤️”, comentariu la care Florin Pastramă a reacționat cu emoticonul HaHa. 

Cei care au urmărit emisiunea ăși amintesc, probabil, că atunci când Florin Pastramă a intrat la duel, Brigitte și-a strâns hainele anunțând că părăsește competiția împreună cu el dacă acesta va fi eliminat. Florin nu i-a întors, însă, gestul, atunci când Brigitte a fost eliminată.

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete