Ce a găsit un șofer clujean care a parcat pe un loc care nu îi aparținea?

Ce a găsit un șofer clujean care a parcat pe un loc care nu îi aparținea?

Un șofer din Cluj și-a parcat mașina pe un loc care nu îi aparținea. Când s-a întors, el a găsit în parbriz un plic care conținea un mesaj și… un creion.

În locul tradiționalei metode „ridicatul ștergătoarelor', proprietarul locului de parcare a recurs la un gest cum rar se poate vedea pe străzile din România în astfel de situații. El s-a gândit să îi lase șoferului respectiv instrumentele necesare pentru a putea lăsa pe viitor numărul de telefon pe bordul mașinii atunci când va mai parca pe locul altcuiva, informează Ziarul de Cluj.

„Stimate șofer, îți ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon în cazul în care ești nevoit să ocupi locul de parcare al altcuiva. Respect!', i-a scris clujeanul pe acel plic.

Impresionat de gestul proprietarului respectivului loc de parcare, șoferul „vinovat' și-a cerut scuze public pe Facebook. „Pentru început doresc să mulțumesc proprietarului parcării pentru diplomația de care a dat dovadă și dușul rece pe care l-am primit în momentul citirii mesajului lasat. Am greșit, recunosc! Nu are rost să încerc să dau explicații deoarece a fost vina mea 100%. Voi păstra acest mesaj pentru a știi altădată să nu mai ocup un loc de parcare care nu-mi aparține. Mea culpa', a transmis el pe un grup de Facebook al șoferilor, a mai scris sursa citată.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri