Catrinel Sandu, primele declarații despre nunta cu noul său iubit: “E prima dată când simt că…”

Divorțul reprezintă un moment de cumpănă în viața oricărei persoane și care poate lăsa urme adânci în sufletul partenerilor. Chiar dacă a trecut prin momente dificile după despărțirea de soțul său, Catrinel Sandu a reușit să se desprindă de trecut, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat și se gândește chiar și la o eventuală nuntă.

Separarea de fostul soț nu a fost una ușoară pentru Catrinel Sandu, mai ales că cei doi au împreună două fiice, Sara, în vârstă de 9 și, Lara, de 5 ani. Cu toate acestea, Catrinel Sandu a decis să dea o nouă șansă iubirii, iar în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, aceasta va povesti cum l-a întâlnit pe Steve, actualul său iubit, dar și care este povestea din spatele inelului cu diamant pe care Catrinel Sandu l-a primit din partea acestuia.

Catrinel Sandu, primele declarații despre nunta cu noul său iubit

Relația pe care Catrinel Sandu o are cu noul său iubit este una cât se poate de serioasă, aceasta dezvăluind că fiicele sale îl apreciază foarte mult și sunt foarte încântate să petreacă timp în compania acestuia. Cei doi se comportă ca o familie, Steve fiind cel care are grijă de fetițe în timp ce Catrinel Sandu este ocupată. Având în vedere că atmosfera din casa lor este una de familie și că în urmă cu ceva timp a primit un inel cu diamant din partea lui Steve, Catrinel Sandu nu exclude ideea unei eventuale căsătorii.

“E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să își dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice. Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poți să găsesti pe cineva care să te facă fericită.”, a povestit Catrinel Sandu.

Aceasta va da mai multe detalii despre noua sa relație în cadrul emisiunii  “Refresh by Oana Turcu”, difuzată la Antena Stars.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Catrinel Sandu.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Cine este iubita lui Maluma? Artistul s-a îndrăgostit de un model de succes, care îl însoțește și la concerte

EXCLUSIV Taximetristul Rață din Las Fierbinți este un actor cu greutate. A câștigat un premiu UNITER, joacă în piese complexe și crede că ANAF-ul este cea mai comică instituție din România

Janet Jackson, mărturisiri despre lupta împotriva depresiei: Este o boală persistentă şi înfricoşătoare.'

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete