Janet Jackson, mărturisiri despre lupta împotriva depresiei: “Este o boală persistentă şi înfricoşătoare.”

În ciuda carierei de succes, cântăreața Janet Jackson a fost pusă la încercare de nenumărate ori de-a lungul vieții, în special în copilărie. Evenimentele petrecute atunci au afectat-o și au contribuit la dezvoltarea unei depresii puternice, boală împotriva căreia artista a dus o luptă intensă.

Depresia are cauze multiple și orice persoană se poate confrunta cu această problemă, indiferent de statutul social, de profesie sau de vârstă. Cântăreața Janet Jackson a mărturisit într-un interviu acordat recent că multă vreme s-a luptat cu o depresie puternică și că toată această problemă s-a declanșat în urma mai multor situații neplăcute prin care a trecut în copilărie.

Ce spune Janet Jackson despre lupta împotriva depresiei?

Persoanele care suferă de depresie își găsesc foarte greu puterea de a vorbi public despre această problemă, iar acest lucru se aplică cu atât mai mult în cazul persoanelor publice.

“M-am luptat cu depresia. Lupta a fost intensă. Stima de sine scăzută poate să apară din cauza unui sentiment de inferioritate din copilărie. Acest lucru ar putea fi legat de imposibilitatea de a atinge cele mai înalte standarde. Și, bineînțeles, problemele legate de rasism și sexism din copilărie. Luate împreună, depresia este o boală persistentă și înficoșătoare. Din fericire, mi-am găsit drumul.”, a mărturisit Janet Jackson, pentru publicația Essecne, potrivit femalefirst.co.uk.

Cu toate că lupta împotriva depresiei nu a fost deloc una ușoară, cântăreața a reușit să își găsească echilibrul după ce a devenit mamă. Aceasta are are un băiețel în vârstă de 1 an și jumătate, pe nume Eissa.

“Cea mai mare fericire este să îmi țin băiețelul în brațe și să îl aud cum gângurește, ori să mă uit în ochii lui zâmbitori și să îl văd cum îmi răspunde la gesturile tandre. Când îl sărut. Când îi cânt încet în somn. În timpul acestor vremuri sacre, fericirea este peste tot. Fericirea este în recunoștința față de Dumnezeu. Fericirea este să poți spune: “Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea, pentru energia mea și pentru capacitatea mea de a crește în dragoste “, a spus Janet Jackson.

Cântăreața în vârstă de 52 de ani a devenit mamă pentru prima oară în luna ianuarie a anului 2017.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Janet Jackson.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Bănică a împlinit 40 de ani! Artista a vorbit despre al treilea copil, de ziua ei de naștere: „Sunt o femeie împlinită'

Când va avea loc botezul prințului Louis? Palatul Kensington a făcut anunțul oficial

Dezvăluiri din interiorul Casei Regale Britanice: „Prințul Charles și-a dorit o fată'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete