Câți bani a câștigat Andreea Mantea din televiziune. „Încet-încet am ajuns să apelez la credite chiar dacă am un salariu bun”

Andreea Mantea a fost invitată duminică seara, pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, la „40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D. Vedeta a răspuns la mai multe întrebări atât despre viața personală, cât și despre carieră.

Considerată drept una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, Andreea Mantea a dezvăluit în fața publicului o serie de detalii neștiute din viața ei. Și-a dorit să devină actriță și a ajuns să performeze în televiziune, domeniul în care și-a construit o carieră de succes. În plan personal, frumoasa vedetă este mama unui băiețel minunat, David, care a devenit și centrul universului ei.

Andreea Mantea este pe micul ecran de ani de zile. De-a lungul timpului s-a scris că a câștigat bani grei din televiizune, numai pentru show-ul „Burlăcița' ea ar fi primit suma de 45.000 de euro, dar și alte zeci de mii de euro pentru alte proiecte de televiziune. Întrebată de Denise Rifai câți bani a câștigat din televiziune, Andreea Mantea a răspuns fără să stea pe gânduri. „Așa cum spuneam, puteam să am foarte mulți bani, clar nu m-a dus capul să îi strâng. Am vrut afaceri. Am câștigat foarte mulți, însă nu am știut să-i prețuiesc. N-am știut să am grija să mă feresc de tot felul de capcane, n-am știut să îmi găsesc o contabilă bună.

Am crezut în tot ce zboară, am preferat să ajut extrem de mulți oameni. Pe mine nu mă interesa, am o casă, am căldură, oamenii ăștia nu au căldură, nu au ce să mănânce, lasă că le dau lor. Au fost «n» motive să renunț la banii pe care îi câștigam gândindu-mă că sunt atât de tânără și că am o viață înainte, și că am doua mâini și două picioare, că pot să am orice job și că pot câștiga bani, și că nu e musai să îmi pun bani deoparte. Și mare greșeală am făcut, pentru că încet-încet am ajuns să apelez la credite și chiar dacă am un salariu bun, eu tot aleg să fac un credit și spun și de ce, nu pot să strâng bani. Dacă strâng bani pentru altcineva pot, dacă îi strâng pentru mine, da, nu pot. Da, mă opresc', a fostul răspunsul oferit de vedetă, relatează Kanal D.

andreea-mantea-bani-din-televiziune-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Mantea a pozat în Playboy

Prezentatoarea TV a pozat în Playboy, iar tatăl ei s-a supărat teribil la vremea respectivă. Acum, relația lor este bună și acest episod a fost uitat. „Ne-am împăcat de mult și avem o relație fantastică, vorbim absolut orice. Ne vedem zilnic, stăm la bârfă, ne bem cafeaua împreună, punem țara la cale. Am participat la acea emisiune și am semnat un contract. Știam că câștigătoarea Miss Playboy va fi cea care va poza, va avea parte de acel pictorial. Pentru nimic în lume nu m-aș fi gândit eu că vreodată o să câștig acea emisiune, Miss Playboy 2006.

Nu că nu am citit contractul, nici nu l-am răsfoit, cred că m-am dus la ultima pagină și am semnat. Ulterior, am aflat că nu doar locul 1, ci și locul 2, 3 și Miss Popularitate trebuiau să pozeze. Eu am fost Miss Popularitate', a povestit Andreea Mantea, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete