Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au putut să mai plece în vacanță. Ce au pățit pe aeroport: „Avea să fie altfel…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan erau hotărâți să petreacă Crăciunul în Dubai. Din păcate, pe aeroport, cei doi și-au dat seama că exista o problemă la unul dintre pașapoartele copiilor și au fost întorși din drum.

Din păcate, vacanța lor în Emiratele Arabe Unite s-a anulat, pentru că au întâmpinat o problemă în aeroportul din România. Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au verificat pașaportul fiului lor, Andrei, iar documentul expira în trei luni. Regulile de călătorie pentru UAE spun că pașaportul trebuie să fie valabil minimum 6 luni.

Astfel că, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors acasă, în Pipera, și au petrecut Crăciunul pe canapea uitându-se la filme și mâncând salată boeuf.

adela-popescu-in-aeroport-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plajă Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru de cinci luni. Săracii copii nu înțeleg de ce coboram din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel din Dubai.

Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părințîi lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școală lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!', a explicat Adela Popescu pe Facebook.

Vedeta a pierdut banii pe biletele de avion, aproximativ 2.000 de euro, notează Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete