Câte kg a luat Ioana Ginghină în timpul sărbătorilor de Paște? „Nu prea mă mișc”

Actrița Ioana Ginghină (42 de ani) este izolată alături de fiica ei Ruxandra (11 ani) și de partenerul ei, influencer specializat în turism.

Câte kg a luat Ioana Ginghină în timpul sărbătorilor de Paște? „Nu prea mă mișc”

Recent, vorbind cu revista VIVA!, Ioana a dezvăluit cât a luat în greutate în timpul sărbătorilor de Paște, dar și cât de tare a fost afectată din punct de vedere economic de pandemia de coronavirus.

„Ce-i drept, m-am îngrășat un kilogram, dar cred că în maximum o săptămână scap de el. A fost acum, cu mâncatul de Paște, dar îmi revin repede.

Nu am făcut mari excese alimentare, doar că nu prea mă mișc. Fac sport, dar efortul nu este același ca într-o zi de muncă.

Eu eram super-activă, mergeam mult pe jos, mă mișcam, iar acum sunt foarte statică”, a spus Ioana Ginghină, pentru revista VIVA!, citează Libertatea.

Ioana a mai mărturisit și că, din punct de vedere financiar, nu a fost afectată foarte mult. „Nu mă pot plânge, sincer.

Adică am pierdut mult cu această pandemie, pentru că era o perioadă de evenimente și făceam mulți bani, însă școala de actorie merge.

Am mai prins proiecte pe online, deci este relativ OK. Acum nici cheltuielile nu sunt așa de mari, deci mă descurc binișor”, a mai adăugat actrița.

Ce planuri are actrița după încheierea stării de urgență?

„Nu știu cum sunteți voi, dar eu am început să mă antrenez pentru cum va fi când încep iar să ies afară.

O să mă îmbrac comod să pot merge cu trotinete sau pe jos peste tot. O să-mi cumpăr măști colorate și asortate și o să-i îmbrățișez pe cei dragi.

O să ies doar la terasă ca să pot păstra distanța, dar să fiu înconjurată de oameni. Doamne, abia aștept”, a scris Ioana Ginghină, pe contul personal de Instagram.

La sfârșitul lunii iulie a anului trecut, Alexandru Papadopol (44 de ani) și Ioana Ginghină au încheiat un mariaj de 12 ani. Cuplul are împreună o fiica, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce despărțire i s-a părut Andreei Bălan mai dificilă? Cea de Keo sau cea de actorul George Burcea?

Adela Popescu, despre timpul în doi cu Radu Vâlcan: „Mâncăm înghețată și bem un pahar de vin”

Dana Rogoz, despre izolarea cu fiul ei: „Vlad este tot mai călare pe noi, la propriu și la figurat”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete