Cătălin Zmărăndescu, acuzații grave aduse de propriul său fiu: „Ce să mai vorbesc eu cu el”

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre campionii României în arte marțiale. Acesta are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, însă se pare că nu mai ține legătura cu ei.

Cătălin Zmărăndescu a fost acuzat de fiul său, Mihai, că a renunțat să îl mai caute pe el și pe sora lui, Alexandra, din cauza actualei sale situații familiale. Recent, Mihai Zmărăndescu a mărturisit că nu vrea să mai audă nici el de tatăl său cât timp va mai trăi, mai ales că în ultimii trei ani nu și-au mai vorbit.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!', a spus băiatul în cadrul unei emisiuni tv, scrie substanțial.ro.

Mai mult decât atât, tânărul în vârstă de 21 de ani susține că tatăl său nu vorbește în aparițiile sale publice despre el și despre Alexandra. Cu alte cuvinte, consideră că acesta i-a renegat.

„Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai vorbesc eu cu el! Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo.

Și-a luat cu tesla în cap. Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate', a mai spus Mihai Zmărăndescu, potrivit sursei mai sus menționată.

Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția „Survivor România' marți, 22 martie și a mărturisit că, deși experiența din Republica Dominicană a fost una extraordinară, abia așteaptă să se întoarcă la familie.

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile.

Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele', a declarat Cătălin Zmărăndescu la Pro Tv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete