Celine Dion, mesaj emoționant după luni de zile de luptă pentru sănătatea ei: „Viața este prețioasă”

Celine Dion a iesit din lumina reflectoarelor de luni de zile. Acesta își revine după problemele de sănătate necunoscute care au determinat-o să anuleze un turneu.

Deși nu a dezvăluit detalii despre starea ei, în afară de faptul că nu a putut să cânte, Celine a revenit pe Instagram cu un mesaj emoționant despre viață într-un videoclip din culise pentru melodia ei de succes A New Day Has Come.

În clip, cântăreața a explicat semnificația din spatele versurilor, spunând: „Încercăm să surprindem dragostea în întreaga lume. Cred că, cu ceea ce s-a întâmplat în lume, oamenii își dau seama cât de prețioasă este viața și, uneori, trebuie doar să mergi în jos pentru a reveni din nou acolo unde ți-a fost bine. Dar încercăm să surprindem dragostea și spiritul unor oameni diferiți, stări diferite și ceea ce văd aici în seara asta este cu siguranță fericire și lucruri adevărate.'

Echipa ei a recunoscut că semnificația melodiei este și astăzi la fel de puternică.

„Încă un clip din culise! Aruncă o privire la realizarea videoclipului oficial pentru #ANewDayHasCome. 20 de ani mai târziu, semnificația melodiei încă rezonează la fel de puternic ca întotdeauna! – Echipa Celine', a fost mesajul transmis de staff-ul cântăreței, potrivit Hello Magazine.

Fanii au reacționat imediat, mulți exprimându-și dragostea pentru piesă, iar alții au cerut detalii cu privire la starea de sănătate a lui Celine: „Mi-ar plăcea să avem vești despre Celine'.

Celine Dion a dezvăluit recent că încă nu este suficient de bine pentru a cânta și a fost nevoită să anuleze spectacolele din America de Nord a turneului său mondial Courage.

„Speram cu adevărat că voi fi bine, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Voi fi atât de bucuroasă să-mi recapăt sănătatea în totalitate. De asemenea, sper că toți am depășit această pandemie și abia aștept să mă întorc pe scenă. Între timp, am fost foarte emoționată de toate cuvintele de încurajare pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt dragostea și sprijinul și înseamnă totul pentru mine. – Celine x.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete