Cât timp din viață petrece o femeie căutându-și lucrurile în geantă

Gențile mai și voluminoase au început să facă parte din viața de zi cu zi a femeilor, chiar dacă acestea le pot pune sănătatea în pericol și pot reprezenta o adevărată provocare atunci când trebuie să găsească ceva în interiorul lor.

Chiar dacă sunt incomode, gențile de dimensiuni mari sunt preferate de femei tocmai pentru că oferă un spațiu mare de depozitare. Cu toate acestea, majoritatea sunt construite având la bază un singur compartiment, ceea ce face ca organizarea lucrurilor în interorul genții să fie o sarcină aproape imposibilă.

Pentru că nu au mai multe compartimente care să permită sortarea lucrurilor în funcție de necesitate, femeilor le este aproape imposibil să își găsească cu ușurință lucrurile. Astfel,  există situații în care agenda, rujul, cheile de la mașină și pudra sunt amestecate într-un haos general.

Cât timp din viață petrece o femeie căutându-și lucrurile în geantă?

Fiind un adevărat haos în geanta unei femei, găsirea lucurilor nu este deloc o treabă simplă. Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile petrec 81 de zile din viață căutând în geantă lucrurile de care au nevoie, potrivit dailymail.co.uk.  Un lucru care conduce la apariția acestei probleme este modul în care sunt construite gențile. Specialiștii sunt de părere că acestea ar trebui croite având mai multe buzunare. Având mai multe locuri de depozitare, obiectele care sunt folosite mai des pot fi depozitate cu ușurință și găsite fără niciun fel de problemă. Mai mult, de preferat ar fi ca măcar o dată pe săptămână să faci curățenie în geantă. Aruncă lucrurile pe care nu le mai folosești pentru a nu ocupa spațiul în mod inutil.

De teama de a nu uita ceva, femeile au tendința de a exagera și a pune în geantă lucruri pe care nu le folosesc niciodată. Înainte de a-ți încărca geanta, asigură-te că tot ce este în interior îți este de folos, asta dacă nu vrei să te confrunți cu dureri de spate și probleme ale coloanei.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Geanta cu franjuri se întoarce în tendințe

Geanta în culori metalice, accesoriul care completează perfect orice ținută

7 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din geanta pentru picnic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda