Cât de bine arată Flavia Mihășan în trimestrul al doilea de sarcină! Cum se menține în formă?

Flavia Mihășan și fiul ei Carol

În decembrie 2020, Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară. Perechea mai are un fiu, Carol, în vârstă de un an. În luna mai a anului acesta, Flavia și Marius vor deveni părinții unui al doilea băiețel.

Cât de bine arată Flavia Mihășan în trimestrul al doilea de sarcină! Cum se menține în formă?

Aceasta este ultima săptămână a Flaviei din cel de-al doilea trimestru de sarcină. În timpul acestei sarcini, vedeta TV nu a făcut foarte mult sport, în schimb a mers la masaj. „Atâta timp cât nu masezi burta sau nu stai pe spate și adaptezi masajul nevoilor, nu este nicio problemă cu masajul”, a spus Flavia.

„Important este să faci orice lucru te face să te simți bine”, a mai spus. Totodată, pe Instagram, Flavia a arătat ce întinderi face pentru a se menține. „Ultima săptămână din trimestrul doi de sarcină. …Sărbătoresc prin stretching”, a scris vedeta TV pe Instagram, în dreptul mai multor videoclipuri în care este surprinsă făcând exerciții de întindere.

Exercițiile de streching le găsiți mai jos!

Cum se simte la finalul celui de-al doilea trimestru de sarcină? 

„Mi se pare ceva incredibil cum trec săptămânile. În trei luni ne vom putea strânge bebelușul în brațe”, a spus Flavia pe YouTube. „Obosesc din ce în ce mai repede”, mai spunea Flavia despre săptămâna 25 de sarcină. „Mă doare spatele lombar, merg la toaletă extrem de des, constant. (…)

De fiecare dată când bebe lovește simt mult mai puternic și asta pe mine mă face foarte fericită. În cazul meu nu sunt dureroase, dar cu cât sunt mai puternice, cu atât îl simt mai bine.

Pielea mea este foarte deshidratată, mai ales buzele. (…) Nu beau atât de multă apă pe cât ar trebui, știu asta. Uit să beau apă. (…) Eu în continuare nu cred că poftele există. Cred că te alinți când spui că ai pofte”, a mai spus Flavia.

A ales numele celui de-al doilea fiu

„Da, ne-am gândit la nume. Îl avem deja, dar cum am făcut și cu Carol, o să îl facem public după ce se naște. Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva românești.

Bine, deși Carol este cumva nemțesc, dar nu aș fi vrut ceva foarte diferit, cum e acum un trend cu nume străine. Îmi place totuși să fie autentic. Al doilea nume e chiar românesc”, a declarat Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit”

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete