Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu. Are trei localuri în București

Chef Cătălin Scărlătescu are trei restaurante în București, iar o simplă porție de cartofi prăjiți costă destul de mult. Bucătarul este foarte apreciat, iar preparatele sale sunt absolut delicioase.

Nu oricine și-ar permite să mănânce la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu, unde o simplă porție de cartofi prăjiți costă 46 de lei. Preparatele sale sunt lăudate în toată țara și mulți își doresc să aibă ocazia să guste din ele.

Cătălin Scărlătescu și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie la vârsta de 17 ani, iar de atunci lucrează în domeniu. Bucătarul, în vârstă de 50 de ani, a pornit de jos pentru a ajunge unde este astăzi.

„M-am plimbat din Hong Kong până-n Brazilia. Am văzut vreo 50 şi ceva de ţări, şi nu câte trei-patru ore, cum le văd cei de pe croazieră. În niciun port n-am stat mai puţin de 4 zile. Apoi, am plecat iar în Germania, unde am început încet, încet să lucrez în restaurante pretenţioase, de top, printre care Kempinski Sporting Club Badsarrow, a urmat Filippo Nisi în Koln.

M-am întors în România şi am devenit şeful bucătar în anul de glorie al restaurantului Angels, după care am fost Executive Manager la Museum, în Cotroceni, am devenit copartener cu un prieten foarte bun italian, la un restaurant care se chema Il Gambero Rosso, iar de 6 ani lucrez la Howard Johnson', a povestit Cătălin Scărlătescu pentru csid.ro

catalin-scarlatescu-si-doinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cei curioși de un meniul din restaurantele juratului de la „Chefi la cuțite', precum fructele de mare, trebuie să scoată din start, din portofel peste 100 de lei. De pildă, un „Turnedo Rossini: foie gras, beef fillet, croutons, truffle și jus de veau, 160 g' valorează 184 RON, iar un „Black Angus Entrecote Xmichurri, aioli 190g', 194 lei, potrivit Fanatik.

În urmă cu ceva timp, atunci când a fost invitat la podcastul lui Speak, bucătarul a spus ce a făcut cu toți banii pe care i-a câștigat până în prezent.

„Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile', a mărturisit celebrul chef de la Antena 1, în podcastul „La Fileu'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete