„Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi”. Gina Matache a răbufnit după ce fiica Oana a atacat-o în cel mai recent mesaj

Scandalul continuă! Gina Matache a făcut noi declarații după ce Oana Matache, fiica ei, s-a arătat foarte deranjată că mama i-a criticat noul iubit, dar și felul în care își crește copii alături de acesta.

„Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea… crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături', a postat Gina Matache, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Declarațiile acestea vin după ce Oana Matache a răbufnit pe rețelele de socializare, criticată fiind în repetate rânduri pentru relația cu Radu Siffredi, care deja locuiește în casa ei, cu copiii. „M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez', a scris sora Deliei pe Instagram.

„Acest înveliș de «catastrofă» pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător'

Oana Matache își dorește ca nimeni să nu se mai implice în relația ei, să îi mai conteste deciziile. „Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de «catastrofă» pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea', a explicat Oana Matache.

„Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață, și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii', a mai declarat ea.

Gina Matache și OanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mesajul cel mai dur l-a avut pentru Gina Matache, mama ei. Acesta s-a arătat foarte deranjată de relația Oanei cu Radu Siffredi, mai ales că acesta petrece timp cu nepoții ei. El îl prefera pe Răzvan Miheț, fostul ginere.

„Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un personaj problematic să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nicio dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar', a încheiat Oana Matache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete