Regina Elisabeta a II-a, protagonista unui incident amuzant. Martorii au fost șocați când o eșarfă luată de vânt i-a venit suveranei în față

regina Elisabeta a II-a incident eșarfă

Duminică, 23 iunie, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a participat la Windsor Cup, un turneu de polo foarte îndrăgit de membrii Casei Regale Britanice. Participarea suveranei a fost marcată, însă, de un mic incident amuzant, care i-a lăsat fără reacție pe cei prezenți.

Regina participă în fiecare an, alături de soțul ei, Prințul Philip, la Royal Windsor Cup, însă anul acesta prințul consort nu a fost prezent. Regina Elisabeta a II-a a purtat o rochie cu imprimeu floral și un palton fuchsia. Ca accesorii, a optat pentru bijuterii din perle, o pălărie roz împodobită cu flori și pene.

O eșarfă luată de vânt i-a zburat Reginei Elisabeta a II-a în față

Conform Daily Mail, la coborârea din loja unde a asistat la desfășurarea competiției, Regina a avut parte de un incident amuzant. Eșarfa purtată de muziciana japoneză Yoshiki a fost luată de vânt și i-a zburat Reginei în față. Cântăreața a avut prezență de spirit și a oprit eșarfa la timp. Actriței Gillian Anderson, prezentă la eveniment, i-a “înghețat” expresia feței. Gillian nu și-a putut masca șocul.

Suverana nu a dat prea mare importanță incidentului, ba chiar a părut să nu fi remarcat eșarfa buclucașă. Regina Elisabeta a II-a a coborât apoi pe teren pentru a-i cunoaşte pe jucători, cărora le-a oferit premii, înmânând, totodată, marele trofeu echipei câștigătoare.

Citeste si

Ce cadou ciudat a primit regina Elisabeta a II-a în ziua nunții cu prințul Philip?

Motivul pentru care Prințesa Margaret a primit o educație inferioară celei primite de Regina Elisabeta a II-a, sora ei

Cum arată meniul familiei regale britanice? Uite ce alimente consumă regina Elisabeta a II-a

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete