Regina Elisabeta a II-a, protagonista unui incident amuzant. Martorii au fost șocați când o eșarfă luată de vânt i-a venit suveranei în față

Duminică, 23 iunie, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a participat la Windsor Cup, un turneu de polo foarte îndrăgit de membrii Casei Regale Britanice. Participarea suveranei a fost marcată, însă, de un mic incident amuzant, care i-a lăsat fără reacție pe cei prezenți.

Regina participă în fiecare an, alături de soțul ei, Prințul Philip, la Royal Windsor Cup, însă anul acesta prințul consort nu a fost prezent. Regina Elisabeta a II-a a purtat o rochie cu imprimeu floral și un palton fuchsia. Ca accesorii, a optat pentru bijuterii din perle, o pălărie roz împodobită cu flori și pene.

O eșarfă luată de vânt i-a zburat Reginei Elisabeta a II-a în față

Conform Daily Mail, la coborârea din loja unde a asistat la desfășurarea competiției, Regina a avut parte de un incident amuzant. Eșarfa purtată de muziciana japoneză Yoshiki a fost luată de vânt și i-a zburat Reginei în față. Cântăreața a avut prezență de spirit și a oprit eșarfa la timp. Actriței Gillian Anderson, prezentă la eveniment, i-a “înghețat” expresia feței. Gillian nu și-a putut masca șocul.

Suverana nu a dat prea mare importanță incidentului, ba chiar a părut să nu fi remarcat eșarfa buclucașă. Regina Elisabeta a II-a a coborât apoi pe teren pentru a-i cunoaşte pe jucători, cărora le-a oferit premii, înmânând, totodată, marele trofeu echipei câștigătoare.

Citeste si

Ce cadou ciudat a primit regina Elisabeta a II-a în ziua nunții cu prințul Philip?

Motivul pentru care Prințesa Margaret a primit o educație inferioară celei primite de Regina Elisabeta a II-a, sora ei

Cum arată meniul familiei regale britanice? Uite ce alimente consumă regina Elisabeta a II-a

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete