Câştigătorii Festivalului Blogurilor Gustoase

cop

Festivalul Blogurilor Gustoase şi-a desemnat câştigătorii celei de-a Bucureşti, 29 mai 2014. Cea de-a cincea ediţie a Festivalul Blogurilor Gustoase s-a încheiat.

Evenimentul online dedicat exclusiv blogurilor culinare, organizat alături de sponsorul ediţiei, Dobrogea, a adus împreună bloggerii din domeniul culinar şi pasionaţii de gastronomie.

La competiţia de anul acesta a festivalului au participat 117 bloguri, înscrise exclusiv de către posesorii lor. Astfel, participanţii au avut ocazia să ofere inspiratie şi să se facă cunoscuţi în faţa celor peste 900.000 de vizitatori unici care accesează Gustos.ro în fiecare lună.

Dobrogea şi Gustos.ro au dorit ca prin acest eveniment să-şi arate sprijinul pentru blogosfera culinară şi să ajute în promovarea bloggerilor culinari români.

Ediţia a cincea a festivalului s-a desfăşurat între 7 aprilie şi 26 mai 2014. Câştigătorii acestei ediţii au primit din partea sponsorului Dobrogea şase premii constând în electrocasnice, marele premiu, un robot de bucătărie performant, si titlul de Bloggerul Culinar al Anului au fost câştigate de blogul Caietul cu retete.

Fiecare dintre cele şase categorii de concurs a avut câte un blog câştigător: Simona’s Passion Blog a câştigat la categoria Retete cu faina Dobrogea o mașină de făcut paine, Biochimist la cratita s-a clasat pe primul loc la categoria Aperitive, câştigând un mixer vertical.

Gourmandelle a câştigat la secţiunea Supe şi ciorbe o razatoare electrica; Reţete de mâncăruri primeşte o friteuza de ultima generație pentru categoria Feluri principale și un cântar electric ajunge la Andreea’s Chinesefood, pentru categoria Deserturi.

Spre deliciul tuturor celor pasionați de arta culinară, cele mai bune 50 de rețete înscrise în  Festivalul Blogurilor Gustoase au fost adunate într-un e-book descărcabil gratuit printr-o aplicație care se găsește pe pagina de Facebook Gustos.ro.

„Ne bucurăm foarte mult că şi la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Blogurilor Gustoase am reuşit să aducem laolalta bloggerii culinari români din toată tara, care astfel s-au putut face remarcaţi în faţa celor pasionaţi de arta gastronomiei şi nu numai.

Retetele cu care s-au inscris în competiție ne-au inspirat atât pe noi, cât și pe toți utilizatorii site-ului care au primit cu mare bucurie evenimentul. Alături de sponsorul ediţiei, Dobrogea, dorim să îi felicităm pe toţi câştigătorii şi participanţii la festival. Vă mulţumim pentru implicare.', declară Alexandra Sîrbu, coordonator de proiect Gustos.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri