Câştigă o invitaţie la seminarul „Autovindecare prin Noua Medicina Germana”

Revista Avantaje şi Evoluăm Împreună, te invită la seminarul „Autovindecare prin Noua Medicina Germana', care va avea loc la Bucureşti, între 9-11 mai 2014.  Seminarul va fi susţinut de Dr. Crina Veres, medic specialist, cu experienţa în medicina oncologică, medicina de urgenţă şi cu multiple specializări în terapii alternative.

Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este: Elisa Minodora Stoian

Ce trebuie să faci?

1. Intră pe pagina de Facebook AVANTAJE și dă Like postării concursului.

2. Comenteazǎ la postare rǎspunzând corect la întrebarea “Ce îţi doreşti să afli la acest seminar?” sau postează tu o întrebare pe care ai vrea să o adresezi în cadrul seminarului.

Când te poţi înscrie?

Poţi intra în concurs în perioada 29 aprilie – 6 mai 2014.  Câştigătorii vor fi extraşi aleatoriu  şi anunţaţi pe site în data de 7 mai 2014. Mult succes!

Ce este Noua Medicina Germana?

Conceptul de Noua Medicina Germana este strans legat de numele doctorului Ryke Geerd Hamer. Discutiile in jurul acestei medicine au inceput de mai bine de 30 de ani, ca rezultat al cercetarilor si experientelor Dr. Hamer. Intriga acestor cercetari a reprezentat-o decesul neprevazut al fiului sau, in urma caruia Dr. Hamer s-a imbolnavit de cancer testicular.

Curios sa afle motivele imbolnavirii sale, Dr. Hamer a studiat fiecare caz ai fostilor sai pacienti bolnavi de cancer. Descoperirea sa a fost uimitoare: fiecare persoana bolnava de cancer avusese parte de un eveniment tragic cu putin timp inainte de a se imbolnavi, eveniment care le declansase un puternic soc emotional.

Hamer si-a dus cercetarile mai departe, avand ca ipoteza faptul ca toate procesele din organism sunt coordonate de creier.Studiind tomografii ale pacientilor bolnavi de cancer, a descoperit o legatura intre socurile emotionale suferite de pacientii sai si diferite modificari in structura creierului uman. Mai mult, aceleasi tipuri de socuri emotionale influentau aceleasi zone ale creierului, aflate in legatura directa cu anumite organe ale corpului uman.

Altfel spus, Dr. Hamer a ajuns la urmatoarea concluzie: socuri emotionale de aceeasi categorie provoaca modificari in structura creierului uman in aceleasi zone, care genereaza modificari in corpul uman, in aceleasi organe. Organe care, in scurt timp, se „imbolnavesc'. Astfel, rezultatele care apar in exterior nu sunt altceva decat efectele proceselor interioare, efecte pe care noi le numim „boli'.

Regulament oficial al concursului Câştigă o invitaţie la seminarul „Autovindecare prin Noua Medicina Germana'
1. Vârsta minimă de participare este de 18 ani.
3. Concursul este valabil în perioada 29 aprilie – 6 mai 2014.
4. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe avantaje.ro în data de 7 mai 2014.
5. La concurs se poate participa o singură dată.
6. Nu se acordă contravaloarea premiilor.
7. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Concurs