CONCURS Devi Festival și Revista Avantaje te invită la concurs. Oferim 3 invitații duble la evenimentul Devi Festival – Tu, redescoperită!

Sărbătorește alături de noi Ziua Internațională a Femeii like never before, împreună cu alte 250 de femei extraordinare ce sunt într-o permanentă călătorie spre cea mai buna versiune a lor. Feminitate, psihologie, ayurveda, nutriție, relație de cuplu, inteligență emoțională sunt temele care vor fi prezentate de speakeri experimentați ce vor încânta audiența.

Punem la bătaie 3 INVITAȚII DUBLE la prima ediție a evenimentului Devi Festival – Tu, redescoperită! , festival de feminitate ce are loc pe 7-8 martie, în București. Tot ce trebuie să faci este să completezi cu nume, prenume, adresă de email formularuld e mai jos. Câștigătorii vor fi anunțați în seara zilei de 5 martie.

Formular de înscriere

 

Verificare

Devi Festival îți oferă o experiență de neuitat, invitându-te să participi la workshop-uri, sesiuni de yoga și de dans, un ritual de feminitate și multe alte surprize și răsfăț.

Câteva dintre titlurile workshop-urilor și activităților din cadrul festivalului:

❤️ Descoperă și trezește zeița din tine prin reconectarea la tine însăți. CINE SUNT EU? Spectacol de artă imersivă.

❤️ Ce își doresc cu adevărat bărbații de la femeia iubită? Din culisele naturii masculine

❤️ Descoperă-ti tipologia Ayurvedica și află ce stil de alimentație ți se potrivește. Recapătă-ți energia, sănătatea și creativitatea

❤️ Devi Dance – Reconectează-te la feminitatea ta prin dansul sacru

❤️ Morning yoga – Regăsește-ți pacea și echilibrul interior

❤️ Care este misterioasa conexiune dintre emoții și frumusețea trupului tău? Descoperă secretele tradiției Taoiste despre alchimizarea emoțiilor negative prin intermediul atingerilor.

❤️ Cum să faci față provocărilor din cuplu pentru a avea o relație împlinitoare, fericită și de lungă durată

❤️ Plăcerea feminină – de la tabu la arta sacră

❤️ Ritual de feminitate – conectează-te la Eternul Feminin

Invitați speciali vor fi Dan Puric și Giulia Nahmany.

Dan Puric, actor și autor cu o prezență remarcabilă în peisajul socio-cultural românesc, este invitat special la prima ediție a evenimentului Devi Festival – Tu, redescoperită! – Festival de feminitate ce are loc în București (7-8 martie). Dragostea la români este tema pe care Dan Puric o va susține duminică, 8 martie, în intervalul orar 13.45 – 14.45.

Giulia Nahmany, o altă apariție inspiratoare, actriță celebră, autoare și producătoare de film, va vorbi din propria experiența, despre ce înseamnă să fii o femeie care inspiră și va dezvălui care sunt secretele adevaratei frumuseți interioare (sâmbătă, 7 martie, ora 12.00).

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Concurs