CONCURS Devi Festival și Revista Avantaje te invită la concurs. Oferim 3 invitații duble la evenimentul Devi Festival – Tu, redescoperită!

CONCURS Devi Festival și Revista Avantaje te invită la concurs. Oferim 3 invitații duble la evenimentul Devi Festival – Tu, redescoperită!

Sărbătorește alături de noi Ziua Internațională a Femeii like never before, împreună cu alte 250 de femei extraordinare ce sunt într-o permanentă călătorie spre cea mai buna versiune a lor. Feminitate, psihologie, ayurveda, nutriție, relație de cuplu, inteligență emoțională sunt temele care vor fi prezentate de speakeri experimentați ce vor încânta audiența.

Punem la bătaie 3 INVITAȚII DUBLE la prima ediție a evenimentului Devi Festival – Tu, redescoperită! , festival de feminitate ce are loc pe 7-8 martie, în București. Tot ce trebuie să faci este să completezi cu nume, prenume, adresă de email formularuld e mai jos. Câștigătorii vor fi anunțați în seara zilei de 5 martie.

Formular de înscriere

 

Verificare

Devi Festival îți oferă o experiență de neuitat, invitându-te să participi la workshop-uri, sesiuni de yoga și de dans, un ritual de feminitate și multe alte surprize și răsfăț.

Câteva dintre titlurile workshop-urilor și activităților din cadrul festivalului:

❤️ Descoperă și trezește zeița din tine prin reconectarea la tine însăți. CINE SUNT EU? Spectacol de artă imersivă.

❤️ Ce își doresc cu adevărat bărbații de la femeia iubită? Din culisele naturii masculine

❤️ Descoperă-ti tipologia Ayurvedica și află ce stil de alimentație ți se potrivește. Recapătă-ți energia, sănătatea și creativitatea

❤️ Devi Dance – Reconectează-te la feminitatea ta prin dansul sacru

❤️ Morning yoga – Regăsește-ți pacea și echilibrul interior

❤️ Care este misterioasa conexiune dintre emoții și frumusețea trupului tău? Descoperă secretele tradiției Taoiste despre alchimizarea emoțiilor negative prin intermediul atingerilor.

❤️ Cum să faci față provocărilor din cuplu pentru a avea o relație împlinitoare, fericită și de lungă durată

❤️ Plăcerea feminină – de la tabu la arta sacră

❤️ Ritual de feminitate – conectează-te la Eternul Feminin

Invitați speciali vor fi Dan Puric și Giulia Nahmany.

Dan Puric, actor și autor cu o prezență remarcabilă în peisajul socio-cultural românesc, este invitat special la prima ediție a evenimentului Devi Festival – Tu, redescoperită! – Festival de feminitate ce are loc în București (7-8 martie). Dragostea la români este tema pe care Dan Puric o va susține duminică, 8 martie, în intervalul orar 13.45 – 14.45.

Giulia Nahmany, o altă apariție inspiratoare, actriță celebră, autoare și producătoare de film, va vorbi din propria experiența, despre ce înseamnă să fii o femeie care inspiră și va dezvălui care sunt secretele adevaratei frumuseți interioare (sâmbătă, 7 martie, ora 12.00).

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Concurs