CONCURS!!! Avantaje îți răsplătește fidelitatea: câștigă 10 pachete cu produse de îngrijire

Îți mulțumim că ești alături de noi și că ești astăzi, acum, pe site-ul avantaje.ro.
Revista Avantaje te invită la un nou concurs. Premiul constă în 10 pachete cu produse de îngrijire oferite de Cosmetic Plant.
Brandul Cosmetic Plant are propria filosofie, un credential pus la fapte de mai bine de 29 de ani: există o relație intimă, profundă între noi și plante, între noi și natură, viața noastră nefiind decât o serie de ocazii destinate întâlnirii dintre noi și noi, dintre noi și natura noastră. De aici, embrace your nature'.

În acest fel, Cosmetic Plant își asumă o deschidere spre oameni, spre lume, a cărei cupolă o reprezintă ideea de autocunoaștere, de întâlnire cu tine însuți prin mijlocirea întâlnirii cu plantele, cu miraculosul lor potențial.

Ce spune Cosmetic Plant?

Completează formularul de mai jos până pe data de 26 APRILIE și rămâi în continuare alături de avantaje.ro. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat pe site și pe pagina de facebook a revistei pe 27 APRILIE. Câștigătorul va fi contactat telefonic pentru a stabili modul în care va intra în posesia premiului.

Formular de concurs

 

Verificare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Concurs