Caserola de ciuperci gratinate

ciuperci gratinate
1. Incinge 2 linguri ulei si soteaza ceapa 5 minute. Trasfer-o intr-un bol. Adauga putin ulei si rumeneste ciupercile; transfera-le in bol.

2. Adauga cimbrul, foile de dafin, vinul, concentratul si ketchupul in vas pe foc. Adauga sare, nucsoara si piper si fierbe 5 minute. Adauga ceapa si ciupercile si castanele. Fierbe inabusit 20 de minute.

3. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Topeste untul si rumeneste merele cateva minute. Adauga-le peste legume si pune totul intr-o caserola.

4. Intre timp, da cartofii la microunde 5-6 minute. Incinge untul si rumeneste pastarnacul, amestecand pana cand se inmoaie, ia vasul de pe foc. Curata cartofii de coaja, zdrobeste-i cu furculita si combina cu pastarnacul si cascavalul. Adauga sare si piper si asaza in strat deasupra caserolei. Da la cuptor 20-25 de minute, pana cand crusta de piure se rumeneste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro