Cartea lui Britney Spears cu dezvăluirile incendiare apare și-n România

Cartea lui Britney Spears a surclasat memoriile Prințului Harry. Cu sinceritate și multă luciditate, pop-icon-ul anilor 2000 povestește dramele, bucuriile, tristețile și împlinirile ei ca mamă soție și fiică.

Într-un turneu spectaculos de renaștere personală și profesională, Britney Spears a cucerit nu doar inimile fanilor, ci și podiumul Premiilor Goodreads Choice Awards 2023, lăsând în umbră chiar și un prinț. „Lupta pentru tron' a fost câștigată de cartea ei, „Femeia din mine', lansată și în România de către editura Bookzone, la categoria Best Memoir & Autobiography. Este una dintre cele mai căutate cărți de memorii din istorie, cu 1,1 milioane de unități vândute în doar prima săptămână de la lansare.

Britney Spears a spus tot

Britney Spears a acceptat suma de 15 milioane de dolari ca să publice cartea și să vorbească, fără perdea, despre scandalurile din culise, dramele, iubirile toxice și momentele de glorie cu care regina pop s-a confruntat de-a lungul vieții sale – subiecte depsre care presa a scris, de-a lungul timpului, dar esența lor nu poate fi descoperită decât în momentul în care ajungi să citești cartea și să descoperi, singur, toate subtilitățile și mesajele pe care le-a transmis.

Într-un alt colț, unul al lumii regale, Prințul Harry și-a lansat și el autobiografia intitulată „Rezerva', dar se pare că dezvăluirile sale nu au fost suficiente pentru a-l menține pe tronul Goodreads Choice Awards 2023.

Cu paparazzi aflați în alertă maximă, ambele lansări de carte au fost însoțite de fel de fel de speculații și interpretări fanteziste. De la momente personale intense, până la posibile întâlniri secrete, scandalurile au fost la ordinea zilei și au ținut primele pagini ale tabloidelor. Fanii au fost împărțiți, iar bătălia dintre Britney și Prințul Harry a devenit subiectul de bază al discuțiilor.

Într-o eră a dezvăluirilor incendiare și a bătăliilor publice, Britney Spears spune în cartea sa: „Libertatea începe prin a te purta prostește, distrându-te pe rețelele de socializare. Libertate înseamnă să iau o pauză de la Instagram fără ca oamenii să sune la 911. Libertate înseamnă că pot face greșeli și pot învăța din ele. Libertate înseamnă că nu trebuie să interpretez pentru nimeni, nici pe scenă, nici în afara ei', oferind fanilor o autobiografie pe care trebuie să o citească ca să descopere adevărul. Este, cu siguranță, un moment tulburător în lumea cărților și a vedetelor care și-au făcut curaj să vorbească.

„Editura Bookzone aduce în România autobiografia care a zguduit lumea: povestea reală, intensă și plină de emoție a celui mai mare simbol pop al secolului 21. Acesta nu este doar un triumf literar, ci și un ecou al vocii publicului, care a desemnat această carte drept cea mai impresionantă memorie a anului 2023. Pentru noi, recunoașterea cititorilor este cel mai înalt premiu. Mulțumim fiecărui cititor pentru că a îmbrățișat această poveste profundă și pentru că a resimțit fiecare pagină încărcată de emoție și autenticitate', a spus Florin Enceanu – Fondatorul editurii Bookzone.

Celebrități care au murit anul acesta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri