Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a împlinit 18 ani

Carmina

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, este rezultatul relației artistului cu Ami Teiceanu și azi, 8 mai, împlinește 18 ani.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a împlinit 18 ani

Cu ocazia aniversării sale, Liviu a publicat două fotografii pe contul personal de Instagram. La mulți ani, tata! Prințesa mea a făcut 18 ani, a scris Liviu în descrierea uneia dintre ele și „Când au trecut 18 ani?!”, în descrierea celeilalte.

Mai multe imaginile în GALERIA FOTO.

O perioadă după venirea pe lume a Carminei, artistul nu s-a implicat în viața ei. „În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea.

Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. (…) Ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor.

Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate …”, a declarat Carmina, pentru revista VIVA!.

„Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți.

Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul, dar pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun.

După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, mai spune Carmina, pentru aceeași sursă citată anterior.

Carmina: „Faptul că am un tată celebru nu schimbă nimic”

„Faptul că am un tată celebru nu schimbă nimic. Nu am avut nici avantaje, nici dezavantaje.

Probabil că au fost unele persoane care m-au privit altfel din acest motiv, dar pentru mine asta a fost cam nesemnificativ”, a adăugat tânăra.

Foto: Instagram

Citește și:

Alice Cavaleru, mesaj pentru mamele care judecă felul în care își crește fiica: „Nu vreau să cresc o fetiță în rochiță”

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete