Carmen Șerban este de nerecunoscut! Cum a reușit să slăbească în timp record: „Mâncam mult înainte”

Carmen Șerban trece printr-o perioadă de schimbări în viața ei și a început să slăbească foarte mult în ultimul timp. Interpreta de muzică populară și-a dat seama că aspectul fizic este foarte important așa că s-a hotărât să ia măsuri.

Chiar dacă mulți ar crede că a apelat la diete stricte pentru a obține rezultate extraordinare, ei bine se pare că artista nu se abține de alimentele preferate. Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal', de la Antena Stars, Carmen Șerban a mărturisit cum a reușit să slăbească.

Carmen Șerban este de nerecunoscut

„Singura schimbare anul ăsta este că nu am mancat pâine de Paște, ci Pască. În fiecare an mă aprovizionează profesoara mea de engleză de la facultate. Am mâncat ciorbă și friptură de miel', a spus Carmen Șerban, la Antena Stars.

Artista susține că atunci când era mai tânără slăbea mult mai ușor pentru că avea alt metabolism. Acum, Carmen Șerban a slăbit mult și din cauza stresului. De curând, cântăreața a avut parte de un moment dificil, când i-a fost interzis accesul în America, în timp ce voia să suțină un concert.

„Mâncam mult înainte, dar aveam arderile bune. Oamenii îmi fac multe răutăți, dar mă țin tare. Eu de la Paște citesc Acatistul Sfintei Învieri. Acum nu sunt habotnică, dar a devenit pentru mine ca și dușul de dimineață. Sărbătorile au fost în exlusivitate eu cu mine. Am stat acasă, m-am recules. Eu trebuie asa fiu în America cu colegul meu, dar din cauza unei răutăți a unui impresar n-am mai plecat. Vrea să aibă monopol pe spectacole. Am cerut la Ambasadă să mi se spună unde am greșit sau să mă duc către consul și să îi prezint acte', a adăugat Carmen Șerban.

Pentru a vedea mai multe imagini cu interpreta de muzică populară, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce a scăpat de tumoarea de la sân, Carmen Șerban are din nou probleme de sănătate: „Nu ştiu dacă se poate trata'

Carmen Șerban, apariție surprinzătoare la TV! A slăbit spectaculos în doar 3 luni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati