Cum arată noul iubit al Ancăi Lungu? Cei doi s-au fotografiat împreună la Monte Carlo

Anca Lungu a anunțat pe data de 1 aprilie că și-a dat demisia și că se retrage de la Observatorul de weekend al Antenei 1. Prezentatoarea a părăsit România, pentru a începe o nouă viață alături de iubitul ei.

Anca Lungu este însărcinată în 6 luni, iar în scurt timp va deveni mamă pentru a doua oară. Recent, prezentatorea s-a afişat la braţul noului ei iubit, un om de afaceri din industria cosmeticelor, la un congres de profil, conform click.ro. Cei doi păreau a fi foarte fericiți împreună.

Cum arată noul iubit al Ancăi Lungu?

După ce și-a dat demisia, Octavia Geamănu și Cosmin Stan vor fi cei care vor prezenta de jurnalul de weekend. Anca Lugu s-a mutat la Nisa, unde va locui cu iubitul ei. Înainte să ajungă la noua sa casă, prezentatoarea a făcut o oprire la Monte Carlo, unde în urmă cu doar câteva zile a avut loc un congres de estetică.

Evenimentul a reunit medici plasticieni, dar şi profesionişti în domeniu care şi-au prezenetat tehnicile de înfrumuseţare. Printre ei s-a aflat şi iubitul Ancăi Lungu, bărbatul cu care vedeta este însărcinată în 6 luni şi urmează să devină mamă pentru a doua oară în această vară.

Alături de Anca a fost și Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul plastician Constantin Stan.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Anca Lungu și noul ei iubit, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, click.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Lungu a plecat definitiv România! Fotografia publicată de prezentatoare a stârnit sute de reacții: „Bilet cu o singură destinaţie. O nouă viaţă'

Anca Lungu, dezvăluiri despre secretele sale de frumusețe: „Folosesc o cremă personalizată, nu e cumpărată de pe rafturile magazinelor'

Anca Lungu a vorbit prima dată despre divorțul de soțul ei: „Sunt luni bune de când merg la psiholog'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati