Care este motivul pentru care ar trebui să porți bustiere, chiar și noaptea?

Purtarea unei bustiere în timp ce dormi poate fi o alegere personală și depinde în mare măsură de preferințe individuale și de confort.

Potrivit Pour Moi, există câteva motive pentru care unele femei pot considera utilă sau benefică purtarea unei bustiere în timpul somnului.

Susținere sânilor: Una dintre cele mai frecvente motive pentru care femeile optează pentru purtarea unei bustiere în timpul somnului este pentru susținerea sânilor. O bustieră bine aleasă poate oferi susținere și stabilitate sânilor pe tot parcursul nopții. Acest lucru poate ajuta la prevenirea căderii sânilor în timpul somnului și la menținerea formei naturale a acestora pe termen lung.

Prevenirea disconfortului: Pentru femeile cu sâni mai mari sau sensibili, purtarea unei bustiere în timpul somnului poate ajuta la prevenirea disconfortului cauzat de mișcările în somn sau de frecarea sânilor de materialele de pat. Aceasta poate contribui la un somn mai confortabil.

Estetică personală: Unele femei preferă să poarte o bustieră în timpul somnului pentru motive estetice. O bustieră poate conferi un aspect mai uniform sânilor și poate aduce un nivel de estetică personală.

Purtarea de lenjerie mai strâmtă: Dacă purtați adesea lenjerie strâmtă sau cămăși de noapte cu susținere incorporată, o bustieră poate oferi un strat suplimentar de susținere și poate preveni mișcările sânilor în interiorul lenjeriei.

Cu toate acestea, există și câteva aspecte de luat în considerare atunci când luați în considerare purtarea unei bustiere în timpul somnului:

Alegerea materialelor: Materialul din care este confecționată bustiera trebuie să fie moale și confortabil pentru a nu provoca iritații sau disconfort pe timpul nopții.

Mărimea potrivită: Este esențial să alegeți o bustieră care se potrivește corect și care nu este prea strâmtă. O bustieră care este prea strâmtă poate restricționa circulația și poate cauza disconfort.

Respirație adecvată: Asigurați-vă că purtarea unei bustiere nu restricționează respirația în timpul somnului. Este important să puteți respira liber și confortabil.

Foto: 123RF

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda