Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre gama scumpă de îngrijire a pielii a lui Brad Pitt. Cât costă un ser facial?

Gwyneth Paltrow a stat de vorbă cu New York Times pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a imperiului său de lifestyle, Goop, iar în timpul interviului a dezvăluit că a încercat gama de lux de îngrijire a pielii a fostului logodnic Brad Pitt, Le Domaine.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 51 de ani a declarat ziarului că Pitt, cu care s-a întâlnit între 1994 și 1997, i-a trimis câteva dintre produsele sale scumpe pentru față.

„Sunt bune. Da, sunt minunate”, a spus ea despre acestea.

Actorul din „Ocean’s Eleven” a lansat Le Domaine în 2022, iar produsele variază de la un serum facial de 275 de dolari la un produs de curățare de 77 de dolari și toate adoptă puterea antioxidantă a strugurilor, inspirate de podgoria sa de vinuri Château Miraval și realizate în parteneriat cu viticultorii săi, familia Perrin.

Brad Pitt și Gwyneth Paltrow, care au jucat împreună în filmul „Seven” din 1995, au rămas apropiați de-a lungul anilor, actorul din „Babylon” declarând în septembrie 2022 pentru British Vogue că produsele sale au fost inspirate, în parte, de fosta sa soție.

Brad Pitt skin care range centred around his award-winning South of France vineyardSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

“Îmi place ceea ce a făcut Gwyneth cu Goop. Este încă o prietenă foarte dragă și a construit acest imperiu. Întotdeauna a avut asta în ea ca și curator și a fost o ieșire creativă minunată pentru ea”, a spus el, scrie Page Six.

Brad Pitt, care a fost implicat într-o dispută legală pentru podgoria Château Miraval pe care o deține cu fosta soție Angelina Jolie, a dezvoltat linia de produse împreună cu gurul vinului Marc Perrin după ce a citit despre “proprietățile de sănătate ale pielițelor de struguri”, după cum a declarat pentru British Vogue.

Vedeta de la Hollywood a continuat să integreze strugurii în brand în toate modurile, inclusiv în capacele butoaielor de vin din lemn reciclat.

Deși Paltrow nu a detaliat ce a făcut ca produsele Le Domaine să fie atât de “bune”, linia include “proprietăți puternice din semințele de struguri Grenache cu semințele și coaja strugurilor Syrah și Mourvedre”, conform British Vogue, inclusiv doi compuși exclusiv anti-îmbătrânire.

Foto: Hepta

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda