Care este cea mai periculoasă celebritate din mediul online? Uite ce se poate întâmpla atunci când îi cauți numele pe internet

Deși există o mulțime de programe care protejează calculatoarele de site-urile periculoase, în anumite situații, nici cele mai performante dintre ele nu reușesc să ofere protecție totală. Specialiștii au realizat un top al celor mai periculoase căutări pe internet, iar în vârful clasamentului este o cunoscută actriță, aceasta fiind desemnată cea mai periculoasă celebritate din mediul online.

Specialiștii în securitate cibernetică atrag atenția că simpla tastare a numelui acestei celebrități în motorul de căutare poate duce la apariția unor probleme serioase, calculatorul, laptopul, telefonul sau orice alt dispozitiv electronic având șanse mari să intre în contact cu viruși proveniți de pe site-urile infectate.

Care este cea mai periculoasă celebritate din mediul online?

Compania McAfee a desemnat-o pe Ruby Rose drept cea mai periculoasă celebritate din mediul online, potrivit securingtomorrow.mcafee.com. Aceasta este cunoscută în special pentru rolul interpretat în serialul “Orange Is the New Black”. Numele ei se află pe prima poziție în topul căutărilor periculoase pe internet, specialiștii descoperind că atunci numele ei este tastat în motoarele de căutare, în foarte multe dintre cazuri există riscul ca utilizatorul să fie redirecționat către site-uri rău intenționate și care conțin viruși.

Următoarele poziții în topul celor mai periculoase celebrități din mediul online sunt ocupate de Kristin Cavallari, Marion Cotillard, Lynda Carter și Rose Byrne.

Specialiștii recomandă ca toate căutările în mediul online să fie făcute într-un mod responsabil, să fie folosite întotdeauna actualizările aplicațiilor sau sistemelor de operare, utilizatorii să apeleze la programele antivirus și la cele destinate controlului parental.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ruby Rose.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Lorelai Moșneguțu a împlinit 16 ani! Cum a fost sărbătorită de cei dragi?

Vești proaste pentru Simona Halep din partea medicilor: Am făcut azi un RMN la spate și am aflat că am…'

Detaliul pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete