E însărcinată pentru a treia oară! Vedeta e în culmea fericirii!

Este însărcinată pentru a treia oară și a dat vestea cea mare pe contul de facebook. Vedeta este în culmea fericirii și a vrut ca toți prietenii virtuali să afle că va deveni din nou mămică.

A devenit mamă de două ori, iar acum se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Larisa Drăgulescu, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, este însărcinată pentru a treia oară.

E însărcinată pentru a treia oară! Vedeta e în culmea fericirii!

Larisa Drăgulescu traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară, urmând ca ea și iubitul ei să devină părinți în perioada imediat următoare. Din căsnicia cu Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu mai are doi copii, o fetiță și un băiețel.

Imediat după ce a dat vestea cea mare pe facebook, un prieten virtual s-a grăbit să ghicească sexul bebelușului, iar reacția Larisei a venit imediat. Aceasta a dezvăluit că își dorește încă o fetiță, în timp ce iubitul ei visează să aibă un băiețel.

“Mămică pentru a treia oară. Eu mi-aș dori încă o fetița, iar iubitul meu, un băiat. Deci să fie gemeni. Glumesc. Sănătos să fie, asta e cel mai important.”, a scris Larisa Drăgulescu pe facebook.

Larisa Drăgulescu a ales să facă anunțul prin intermediul unei imagini sugestive: patru ace de siguranță care îi reprezintă pe ea, iubitul ei, cei doi copii și bebelușul care urmează să se nască. Vedeta a primit o mulțime de mesaje și felicitări la scurt timp după ce a făcut anunțul în online.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Larisa Drăgulescu.

Foto: facebook

Citește și:

De ce se îmbracă Delia așa? Adevărul din spatele acestor ținute: Am ajuns să fiu extrem de…'

Fosta soție a lui Silvio Berlusconi trebuie să-i înapoieze politicianului 60 de milioane de euro primite după divorț

Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea. A făcut dezvăluirea despre relația cu Felix Baumgartner: Omul e tot timpul plecat și…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete