Fostul Principe Nicolae, cadou impresionant pentru Alina, soția sa. Ce surpriză i-a făcut la un an de la nuntă?

Fostul Principe Nicolae cadou impresionant pentru Alina

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au sărbătorit un an de la nuntă și pentru a marca momentul, Nicolae Medforth-Mills a decis să îi facă un cadou impresionant soției sale. Aceasta a fost plăcut surprinsă de cadoul pe care l-a primit, mai ales că acesta amintește de ziua în care cei doi și-au unit destinele.

Fostul Principe Nicolae și soția acestuia, Alina, s-au căsătorit în ultima zi de septembrie a anului 2018, mai exact pe 30 septembrie. A trecut un an de la ceremonia care a avut loc la Sinaia, într-un loc de basm, cu o însemnătate aparte pentru familia regală a României.

Fostul Principe Nicolae, cadou impresionant pentru Alina, soția sa

La un an de la nuntă, atât fostul Principe Nicolae, cât și soția acestuia au ținut să posteze mesaje în mediul online pentru a aminti de evenimentul fericit pe care îl sărbătoresc în fiecare an pe 30 septembrie. În timp ce  Nicolae Medforth-Mills a ales să publice o fotografie alb-negru de la nuntă, însoțită de mesajul: “Astăzi sărbătorim un an de căsătorie! La mulți ani, Alina-Maria de Roumanie!”, Alina Binder a încărcat în mediul online mai multe imagini de la nuntă, dar a dezvăluit și ce cadou impresionant a primit din partea soțului ei.

Mai exact, Nicolae Medforth-Mills și-a surprins soția oferindu-i o reinterpretare a buchetului de mireasă, de această dată într-o variantă XXL. Alina Binder s-a fotografiat alături de buchetul impresionant, a încărcat imaginea pe rețelele de socializare și a postat un mesaj emoționant.

“Doar o fată norocoasă și fericită. Buchetul meu de la nuntă XXL primit în dar de la soțul meu.”, a fost descrierea din dreptul fotografiei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu fostul Principe Nicolae și Alina Binder.

Foto: facebook

Citește și:

Loredana Groza, în lenjerie intimă pe instagram. Fanii au comentat imediat: Cam prea mult pentru vârsta ta'

Cine este actuala iubită a fostului soț al Elenei Ionescu: „Povestea e lungă …'

Dieta de toamnă a Ioanei Ginghină. Ce mănâncă vedeta pentru a se menține în formă?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete