Caravana ecologica Apa Nova Bucuresti in scolile din Capitala

Caravana ecologica

Bucuresti, 29 septembrie 2010 Caravana ecologica Apa Nova Bucuresti viziteaza saptamana aceasta sase scoli din Bucuresti pentru a promova un consum de apa responsabil si a incuraja interesul copiilor pentru protejarea mediului.

In parteneriat cu revista National Geographic Kids, Apa Nova Bucuresti va oferi o ora inedita de ecologie copiilor din clasa a III-a si a IV-a care vor afla noi informatii atat despre importanta resurselor de apa si a consumului personal, cat si despre circuitul tratarii apei pana in casele noastre.

Pe baza unui concurs interactiv, reprezentantii Apa Nova impreuna cu mascota Veolia Environnement, vor indemna copiii sa vina cu solutii proprii prin care sa invatam cu totii sa economisim resursele de apa aflate la dispozitia noastra zi de zi.

 

Caravana ecologica cuprinde in turul sau urmatoarele scoli: Scoala nr. 17 „Pia Bratianu" (Sector 1), Scoala nr. 19 „Tudor Arghezi” (Sector 2), Scoala nr. 112 „Titan" (Sector 3), Scoala nr. 93 „Emil Racovita” (Sector 4), Scoala nr. 188 (Sector 5) si Scoala nr. 164 (Sector 6), ce primesc vizita echipei Apa Nova Bucuresti marti si miercuri, 28-29 septembrie.

Caravana ecologica Caravana ecologica

„Luna septembrie este intotdeauna a copiilor, ca moment al reintoarcerii lor in scoala, locul unde invata sa devina oameni mari. De aceea, am decis sa facem o vizita elevilor pentru a-i incuraja inca de acum spre un comportament responsabil si ecologic prin intermediul unor instrumente placute si interesante – jocuri interactive si materiale informative despre mediul inconjurator. Aceasta actiune se inscrie in campania aniversara Apa Nova Bucuresti la implinirea celor 10 ani si intitulata Tu faci Bucurestiul!, dedicata bucurestenilor, pentru un oras mai prietenos si mai curat.” a declarat dl. Bruno Roche, Director General Apa Nova.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri