Când vor divorța Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ea deja și-a angajat avocați: „Nici n-am primit actele”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. De când antrenorul a depus actele de divorț, când s-a aflat că are și o amantă însărcinată, acesta nu a mai făcut declarații, în schimb impresara da. Acum a făcut noi dezvăluiri despre separarea de soț.

anamaria prodan si laurentiu reghecampf divortSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Într-un interviu pentru Fanatik, Anamaria Prodan a dezvăluit de când nu mai locuiește cu soțul, având în vedere că el are o nouă relație cu amanta însărcinată. „El a stat cu noi în casă până după nuntă! Noi am fost împreună în Emirate, noi am fost împreună în Dubai. Eu nu am știut că avea o amantă de genul ăsta.', a spus ea.

„Eu l-am ridicat pe Laurențiu Reghecampf'

Vedeta a mai adăugat că de-a lungul timpului ea s-a ocupat de toate cheltuielile din casă. Ea l-a susținut întotdeauna pe soț, încă consideră că acum e pierdut, că s-a îndepărtat de familie. „Gândește-te că eu sunt un om care ține totul, ține totul de când a început această nebunie. Și da, este adevărat, Laurențiu Reghecampf nu mai dă un leu în casă de mult timp. Este adevărat, dar nu am nevoie. Eu am fost un om care am ridicat pe cei din jur, eu l-am ridicat pe Laurențiu Reghecampf din nimeni. Și nu o spun ca să mă dau importantă, eu spun doar adevărul. Eu, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf, l-am luat de la o echipă din diviza a doua din Germania, un copil extraordinar, pentru că era un copil extraorrinar și este și în ziua de astăzi, și a ajuns unde a ajuns.

El nu are nicio scuză. În fața mea, a lui Dumnezeu și a copiilor, nu are nicio scuză. Singurul lucru pe care îl poate face, să moară demn, este să își ceară scuze în fața familiei. Nu contează câte femei sunt lângă el, câți copii va avea cu ele, nu are nicio legătură. Ca bărbat trebuie să ai grijă de copiii tăi, ca bărbat trebuie să îți respecți copiii pentru ca ei să te respecte pe tine. Lumea îi cântă în strună lui Laurențiu ca să îl vadă la pământ. Oamenii sunt foarte răi, iar eu știu lucrul ăsta. El a deranjat, pentru că eram foarte mândri, intangibili, totul era perfect, nu furam, nu făceam absolut nimic. Unde a ajuns astăzi? Unde mă găsești pe mine astăzi? În Dubai, alături de cei mai importanți omaeni din conducerea Emiratelor, vorbind de criptomonede, alături de ceri mai importanți investitori din lume, primind premii internaționale! Unde este Laurențiu Reghecampf astăzi? La Craiova!', a mai precizat ea.

Întrebată când va divorța, Anamaria Prodan a spus că încă nu a primit actele, dar că deja și-a angajat avocați pentru separarea legală de Laurențiu Reghecampf.

Habar nu am, nici nu am primit actele de divorț! Nu știu cum vom face, probabil că ar trebui să pot să stau să vorbesc cu el. Să fie lăsat să vină să vorbească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete