Jessica Simpson, de nerecunoscut. S-au împlinit 4 ani de când a renunțat la alcool

Cântăreața americană Jessica Simpson a împărtășit o imagine „de nerecunoscut' cu ea de acum patru ani, când se lupta cu dependența de alcool. Vedeta de 41 de ani a încărcat fotografia pe Instagram pentru a marca cei patru ani de cumpătare și a vorbit despre experiența ei.

Poza a fost făcută pe 1 noiembrie 2017, iar Jessica Simpson a spus că știa în acea zi că trebuie să renunțe la consumul de alcool pentru că era „epuizată'. A doua zi după Halloween, ea a luat decizia să renunțe la băutură după ce s-a întâlnit cu un grup de prieteni.

„Această persoană din dimineața zilei de 1 noiembrie 2017 este o versiune a mea de nerecunoscut. Am avut multă descoperire de sine parcurs și explorat. Am știu în acest moment că o să-mi permit mie să-mi recapăt lumina, să înving în lupta internă de respect de sine și să înfrunt lumea asta cu claritate', a scris Jessica Simpson în dreptul imaginii.

Patru ani mai târziu, Jessica Simpson a spus că există atât de mult stigmat în jurul cuvântului alcoolism sau a etichetei unui alcoolic. Astăzi, după ce a renunțat, a învățat să se respecte.

„Nu băutul a fost problema. Nu m-am iubit. Nu mi-am respectat propria putere. Astăzi o fac', a spus ea.

Mulți oameni i-au apreciat sinceritatea și faptul că a vorbit deschis despre suferința ei. Cântăreața Carnie Wilson și-a împărtășit propria experiență în secțiunea de comentarii.

„Jessica, trăiesc asta în fiecare zi. Fiecare cuvânt pe care tocmai l-am citit. Nu te cunosc personal, dar acum simt ca te cunosc. Nu am băut de peste 17 ani… Este remarcabil. Încă îmi descopăr puterea în unele domenii și renunț în altele. Mulțumesc pentru aceste cuvinte curajoase. Înțeleg. Felicitări, dragă războinică. Cu dragoste, Carnie.'

„Frumos spus. Sunteți o inspirație și o lumină pentru mulți', a spus un utilizator. Un altul a scris: „Cu adevărat o inspirație. Mulțumesc.”

‘Open Book’ by Jessica Simpson book launch in NYCSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În interviul acordat revistei People , Jessica Simpson a spus că a renunțat la băutură după ce și-a dat seama că nu își poate îmbrăca copiii de Halloween în 2017.

„Mi-a fost groază să-i las să mă vadă în acea formă. Mi-e rușine să spun că nu știu cine i-a îmbrăcat în costume în acea noapte', a dezvăluit Simpson.

Cu o echipă de medici, sprijinul părinților ei și terapie de două ori pe săptămână, Simpson a început să se confrunte cu anxietatea ei și durerea emoțională care o bântuise de ani de zile. O mare parte din durere a provenit din trauma abuzului sexual la care supraviețuise când era tânără.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro