Când va începe noua emisiune a Mirelei Boureanu Vaida: „Sunt poveşti reale şi des întâlnite în viaţa de zi cu zi”

Îndrăgita prezentatoare tv Mirela Vaida revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune pentru admiratorii săi. Este vorba despre producția „Totul pentru dragoste', care va începe luni, 26 februarie, de la ora 14:00.

Mirela Vaida va fi zilnic, în direct, de luni până vineri, între orele 14.00 – 16.00, unde va afla cât mai multe povești de iubire ale oamenilor care vor să împărtășească din experiența dragostei lor, indiferent cum ar fi ea și în orice ipostază s-ar afla.

„'Totul pentru dragoste' este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiască, la povestea de viaţă a acestuia, fie că vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.  La „Totul pentru dragoste' sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sună ca să îşi spună povestea, dramele sau pur şi simplu să împărtășească felul cum au reuşit să treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru că noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţă de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei', a spus Mirela Vaida.

Când va începe noua emisiune a Mirelei Boureanu Vaida

Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să găsească soluții la problemele care sunt prezentate. Mai mult, telespectatorii sunt și ei invitați să își exprime opiniile ori să împărtășească propriile experiențe similare cu cele discutate în emisiune.

„Zilnic, alături de mine vor fi specialişti din mai multe domenii: psihologi şi terapeuţi de cuplu şi familie, specialişti în managementul furiei si al conflictelor, psihosexologi, hipnoterapeuti, traineri şi consultanţi în dezvoltare personală, specialişti în fizionomie, citirea chipului uman şi limbajul trupului,  parapsihologi, astrologi şi nu numai, care vor pune întrebãri invitaţilor, vor încerca sã explice de ce s-a ajuns acolo, pentru ca oamenii sã aibã şansa sã înveţe din greşelile altora. Toate aceste poveşti vor fi dezbãtute alãturi de invitaţii mei, specialişti în domeniu, dar şi de telespectatori, pentru cã îi aşteptãm sã fie alãturi de noi, zi de zi, şi sã ne spunã impresiile lor', a mai spus Mirela.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mirela Boureanu Vaida, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mirela Vaida a făcut anunțul! Uite când se întoarce în televiziune și cum se numește emisiunea pe care urmează să o prezinte

Mirela Boureanu Vaida a spus adevărul despre revenirea sa la „Mireasă pentru fiul meu'! Ce se va întâmpla cu acest proiect de televiziune

Mirela Boureanu Vaida trece prin momente dificile. Fetița prezentatoarei tv a ajuns la spital

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati