Când va începe distribuirea voucherelor de vacanţă și care este valoarea acestora?

Când va începe distribuirea voucherelor de vacanţă

Voucherele de vacanță reprezintă un ajutor din partea statului pentru angajații care își doresc să plece în concediu, iar ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat când va începe distribuirea acestora și care este suma de bani pe care românii o vor primi. 

Pentru că mai este foarte puțin până la deschiderea sezonului estival, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost prezent la o întâlnire de lucru organizată de Consiliul Județean Constanța, ocazie cu care a anunțat ce se întâmplă cu voucherele de vacanță.

Când va începe distribuirea voucherelor de vacanţă și care este valoarea acestora?

Bogdan Trif a anunțat că românii vor putea intra în posesia voucherelor de vacanță începând de săptămâna viitoare. Acesta a precizat că fiecare voucher va avea valoarea de 1,450 lei și că acestea sunt un ajutor atât pentru românii care vor să plece în vacanță, cât și pentru turismul românesc și asta pentru că voucherele sunt valabile doar pe teritoriul României.

“Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Ministerul Turismului, săptămâna viitoare, o să le acorde tuturor angajaţilor. Este un ajutor dat de către Guvernul României în mod direct turistului român şi turismului românesc. (…) Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a precizat ministrul Transportului, Bogdan Trif, potrivit mediafax.ro

Cei care vor putea beneficia de voucherele de vacanță sunt salariații din instituțiile și autoritățile publice. Acestea sunt valabile până la data de 30 noiembrie 2018.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum va fi vremea de 1 mai? Meteorologii au anunțat ce temperaturi vor fi pe litoralul românesc

Bucurie mare pentru fanii lui Sean Paul! Artistul va concerta la Bucureşti, în această primăvară

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri