Când ne vom delecta cu sezonul 2 din Bridgerton?

Ați văzut o abordare mai feministă, mai provocatoare, mai îndrăzneață asupra obiceiurilor sociale stricte ale Londrei de la începutul secolului al XIX-lea, într-un serial de pe Netflix, mai potrivit ca Bridgerton? 

Bridgerton – TV SetSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Din fericire pentru toți fanii serialului, urmează un al doilea sezon al acestei capodopere spumoase – au început deja filmările, iar sezoanele trei și patru sunt deja confirmate și planificate de către producători.

Cei mai mulți se așteaptă ca al doilea sezon să apară până la sfârșitul anului 2021 ( să fie o surpriză de Crăciun așa cum a fost și primul sezon?) sau începutul anului 2022. Să nu uităm că filmările pentru primul sezon au durat nouă luni și asta a fost într-o lume pre-pandemică.

Al doilea sezon și-a început filmările în primăvara anului acesta, dar echipa a fost nevoită să oprească totul la mijlocul lunii iulie, după un focar COVID-19 pe platou. Au reluat filmările la jumătatea lunii august, iar primele două episoade filmate deja au intrat în post-producție.

În cazul în care ați uitat, primul sezon urmărește în mod vag evenimentele din prima carte din seria autoarei Julia Quinn, The Duke & I, (Eu și Ducele) care se concentrează pe intrarea în societate a fiicei celei mari a lui Bridgerton, Daphne, și în căutarea unui soț care să ofere atât pasiune, cât și statut înalt; o face printr-o schemă care implică o logodnă falsă dar care devine rapid prea reală și mult prea pasională.

În mod logic, atunci, un al doilea sezon își va găsi inspirația din cea de-a doua carte, “Vicontele care m-a iubit”. Această poveste îl urmărește pe cel mai în vârstă din moștenitorii Bridgerton, Anthony, în propria sa căutare a iubirii. „L-am părăsit pe Anthony la sfârșitul primului sezon la o răscruce de drumuri, așa că o să vedeți cum se descurcă în căutarea iubirii,'spun producătorii.
Netflix a dezvăluit că starul american Simone Ashley se va alătura distribuției Bridgerton în rolul Kate Sharma. „Pregătiți-vă să vă îndrăgostiți de Simone Ashley…' se arată în comunicatul Netflix. „Kate este o tânără inteligentă, ambițioasă, care nu se lasă cucerită cu una cu două – Anthony Bridgerton este foarte inclus'. (Fanii seriei de cărți își vor aminti personajul „Kate Sheffield.') Ashley este cunoscută cel mai bine pentru rolul Olivia din serialul Educația sexuală de pe Netflix.

Se pare că între Anthony și Kate Sharma se va lega o relație cu scântei și foc de artificii.

Pe lângă Simone Ashley în rolul Kate Sharma, Hollywood Reporter a anunțat că au fost distribuite în serial alte patru personaje noi. Charithra Chandran (Alex Rider) o va interpreta pe Edwina Sharma, sora mai mică a lui Kate, care debutează în societatea londoneză în căutarea unui soț bogat. Shelley Conn (Liar) va juca rolul mamei lui Kate și a Edwinei, Lady Mary Sharma. Calam Lynch (Benediction) va juca rolul lui Theo Sharpe, asistentul tipografului harnic, iar Rupert Young (Evan Hansen) îl va interpreta pe Jack, un nou personaj care nu se află descris în carte dar care are o legătură cu una dintre cele mai notabile familii.

Foto: Hepta

Citeste și:

Starul din Bridgerton, Rege-Jean Page, este favorit pentru următorul James Bond

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber