Starul din Bridgerton, Rege-Jean Page, este favorit pentru următorul James Bond

Rege-Jean Page este actorul care a interpretat rolul Ducelui de Hastings în serialul de succes Bridgerton, marca Netflix. Există speculații din ce în ce mai mari că acesta va fi următorul James Bond de când a anunțat că va părăsi serialul.

Regé-Jean Page a recunoscut că este „măgulit' de a fi inclus într-o serie de vedete britanice destinate rolului iconic.

„Ah, cuvântul B. Cred că, dacă sunteți britanici și faceți ceva notabil, pe care alți oameni îl observă, atunci oamenii vor începe să vorbească despre asta. Cred că este destul de normal și sunt flatat să mă aflu în categoria britanicilor pe care oamenii au observat-o. Nimic mai mult – sau mai puțin – decât asta', a declarat actorul.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că este favorit, Regé-Jean s-a declarat năucit de ideea de a face planuri în „acest moment al istoriei' și „a renunțat' la acest lucru. Vedeta sexy a recunoscut, de asemenea, că poate fi o adevărată cursă, aderând la un proiect și concentrându-se complet asupra acestuia cu „ochelari de cal'.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Comentariile sale vin după ce casele de pariuri Coral au dezvăluit că acesta este favorit pentru a juca rolul de spion iconic după plecarea lui Craig din franciză. Cotele lui Regé-Jean au depășit cotele actorilor Tom Hardy și James Norton.

„Știrea că Regé-Jean Page nu se va întoarce pentru a doua serie de Bridgerton a determinat o mulțime de pariori că va fi un James Bond perfect. Îl facem acum favorit, înaintea lui Tom Hardy, pentru cel care îl va înlocui pe Daniel Craig, a declarat un purtător de cuvânt al caselor de pariuri.

Viitorul film Bond, „No Time To Die', va fi lansat în Marea Britanie în septembrie și va fi ultima apariție a lui Daniel Craig ca spion.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete