Campania pufuletilor Gusto cu Mega Surprize continua si in 2011

In 2010 Gusto impreuna cu Radio Itsy Bitsy a lansat Concursul National Mega Surprize. Copiii impreuna cu parintii lor au trimis sute de idei de surprize dedicate celor dragi lor. Cele mai creative 15 propuneri au fost preluate de „echipa de interventie Gusto' si transpuse in realitate.
De la o cina romantica pentru parinti, la jucarii speciale si zeci de pungi cu pufuleti, mega petrecere de Revelion, cosuri cu delicii culinare, buchete frumos colorate pentru doamna invatatoare sau jucarii pentru o gradinita intreaga, toate au adus bucurii impense si zambete in familiile romanilor!!

Nici prietenii Gusto de pe Facebook, Twitter si blog, nu au scapat. Ei au inscris in Concursul National al Mega Surprizelor zeci de idei de surprize. Detalii despre toate surprizele Gusto puteti gasi pe blogul www.ligaoptimistilor.ro si pe contul de facebook al pufuletilor: Liga Optimistilor.

„Echipa de interventie' a Pufuletilor Gusto prin campania Gusto Mega Surprize isi va continua activitatea pe tot parcursul anului 2011 – asadar, aveti grija ca poate chiar voua urmeaza sa vi se pregateasca o Mega-surpriza!!!!

Pufuletii Gusto cu MegaSurprize este acel sortiment de pufuleti care ofera pe langa portia zilnica de optimism un nou motiv in plus de bucurie in fiecare punga: Jocuri logice, minijocuri de sah si Piticot, rummy, dar si masinute, tancuri, avioane, elicoptere si biciclete de jucarie, papusele, radiouri portabile si «mutunache fantastoizi», cateva din miile de surprize pe care Gusto Pufuleti le au pregatite pentru toata lumea, de la cei mici la bunici.

Pufuletii cu Mega-Surprize nu se vor opri pana cand nu ii vor vedea pe toti, cu mic, cu mare, cum freamata sa fie autori de MegaSurprize!
Frati, surori, parinti, bunici, prieteni – toti cei care doresc sa-i surprinda sau i-au surprins deja pe cei dragi, pot trimite pe [email protected] cea mai frumoasa megasurpriza pe care au facut-o cuiva drag in ultimul timp sau s-au gandit sa o faca
.
Campania Gusto cu MegaSurprize se va desfasura pe tot parcursul acestui an, asa ca stati cu ochii pe noi, MegaSurprizele abia acum incep!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din