A vizitat Palatul Kensington și a plecat cu un „suvenir”! Ce a furat această cântăreața din locuința ducilor de Cambridge și cum au reacționat aceștia?

Recent, artista Camila Cabello (22 de ani) a vizitat Palatul Kensington pentru a-i cunoaște și celebra pe finaliștii Premiilor Teen Hero de anul acesta.

Și mai recent, cântăreața a oferit un interviu pentru BBC Radio 1 în care a vorbit despre experiența întâlnirii ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William.

În timpul vizitei Palatului, Camila admite că a fost provocată de gazda BBC Greg James să fure ceva pentru a-și comemora vizita.

Camila Cabello a vizitat Palatul Kensington și a plecat cu un „suvenir”! Ce a furat această cântăreața din locuința ducilor de Cambridge și cum au reacționat aceștia?

„Suntem pe punctul de a-i cunoaște pe William și Kate, iar eu i-am zis: «Fură ceva. Fură creionul ăla»”, își amintește James.

„Este o provocare finală? (cea pe care, în teorie, nu o poți refuza pentru că deja ai refuzat alte două provocări înaintea ei – triple doggy dare)”, a întrebat apoi Camila. James a confirmat.

„Nu poți să nu respecți o provocare finală”, a continuat artista. „Dacă am învățat ceva în viața asta, este că niciodată nu refuzi o astfel de provocare. Așa că am făcut-o.”

„Apoi tu, către unul dintre angajații din stafful palatului, m-ai pârât. Mi-am zis: «Oh, Doamne». Și l-am pus în geanta mamei, care mi-a zis că trebuie să îl înapoiem.

Eu, desigur, am refuzat. Nu, m-a provocat, trebuie să iau creionul! Așadar, încă îl mai am.

Îmi pare rău, William și Kate. Sincer, aseară nu am putut adormi. Trebuia să-mi iau această piatră de pe inimă.”

Nu a durat mult până ca Palatul să răspundă interviului share-uit pe Twitter. A fost un mesaj scurt și la obiect, un simplu emoji cu o pereche de ochi, insinuând, potrivit People, că perechea deja știa totul despre cele întâmplate.

Luna trecută, Camila i s-a alăturat ducilor de Cambridge la Palatul Kensington unde cuplul regal a onorat finaliștii Premiilor BBC Radio 1 Teen Hero.

„Am fost atât de onorată să fiu invitată la Palatul Kensington alături de ducele și ducesa de Cambridge pentru a-i cunoaște și celebra pe finaliștii Premiilor Teen Hero”, a mărturisit Camila, pentru BBC.

„Auzind incredibilele lucruri pe care acești eroi adolescenți le-au făcut m-a inspirat enorm! Pasiunea și dedicarea lor către ajutorarea celorlalți sunt minunate și pe mine m-au impresionat!”

Foto: Instagram

Citește și:

Cunoscută actriță de la Teatru de Revistă a fost dată jos din taxi pentru că avea cățelușul cu ea… se întâmplă în România

Iulia Albu, analiza completă a ținutelor purtate de Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvinca pe covorul roșu al galei People’s Choice Awards 2019

Andreea Marin, noi detalii despre viața alături de Adrian Brâncoveanu: „Noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete