A vizitat Palatul Kensington și a plecat cu un „suvenir”! Ce a furat această cântăreața din locuința ducilor de Cambridge și cum au reacționat aceștia?

Recent, artista Camila Cabello (22 de ani) a vizitat Palatul Kensington pentru a-i cunoaște și celebra pe finaliștii Premiilor Teen Hero de anul acesta.

Și mai recent, cântăreața a oferit un interviu pentru BBC Radio 1 în care a vorbit despre experiența întâlnirii ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William.

În timpul vizitei Palatului, Camila admite că a fost provocată de gazda BBC Greg James să fure ceva pentru a-și comemora vizita.

Camila Cabello a vizitat Palatul Kensington și a plecat cu un „suvenir”! Ce a furat această cântăreața din locuința ducilor de Cambridge și cum au reacționat aceștia?

„Suntem pe punctul de a-i cunoaște pe William și Kate, iar eu i-am zis: «Fură ceva. Fură creionul ăla»”, își amintește James.

„Este o provocare finală? (cea pe care, în teorie, nu o poți refuza pentru că deja ai refuzat alte două provocări înaintea ei – triple doggy dare)”, a întrebat apoi Camila. James a confirmat.

„Nu poți să nu respecți o provocare finală”, a continuat artista. „Dacă am învățat ceva în viața asta, este că niciodată nu refuzi o astfel de provocare. Așa că am făcut-o.”

„Apoi tu, către unul dintre angajații din stafful palatului, m-ai pârât. Mi-am zis: «Oh, Doamne». Și l-am pus în geanta mamei, care mi-a zis că trebuie să îl înapoiem.

Eu, desigur, am refuzat. Nu, m-a provocat, trebuie să iau creionul! Așadar, încă îl mai am.

Îmi pare rău, William și Kate. Sincer, aseară nu am putut adormi. Trebuia să-mi iau această piatră de pe inimă.”

Nu a durat mult până ca Palatul să răspundă interviului share-uit pe Twitter. A fost un mesaj scurt și la obiect, un simplu emoji cu o pereche de ochi, insinuând, potrivit People, că perechea deja știa totul despre cele întâmplate.

Luna trecută, Camila i s-a alăturat ducilor de Cambridge la Palatul Kensington unde cuplul regal a onorat finaliștii Premiilor BBC Radio 1 Teen Hero.

„Am fost atât de onorată să fiu invitată la Palatul Kensington alături de ducele și ducesa de Cambridge pentru a-i cunoaște și celebra pe finaliștii Premiilor Teen Hero”, a mărturisit Camila, pentru BBC.

„Auzind incredibilele lucruri pe care acești eroi adolescenți le-au făcut m-a inspirat enorm! Pasiunea și dedicarea lor către ajutorarea celorlalți sunt minunate și pe mine m-au impresionat!”

Foto: Instagram

Citește și:

Cunoscută actriță de la Teatru de Revistă a fost dată jos din taxi pentru că avea cățelușul cu ea… se întâmplă în România

Iulia Albu, analiza completă a ținutelor purtate de Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvinca pe covorul roșu al galei People’s Choice Awards 2019

Andreea Marin, noi detalii despre viața alături de Adrian Brâncoveanu: „Noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete