Cameron Diaz, transformată complet! Poze inedite alături de fetița ei

Ultimul rol important al cunoscutei actrițe Cameron Diaz a fost în 2014, pentru remake-ul musicalului Annie.

Recent, ea a fost văzută ținând-o pe fiica Raddix în brațe în timp ce se îndrepta spre mașină în Beverly Hills, California. Actrița în vârstă de 48 de ani purta o rochie neagră, lungă cu bretele subțiri. Purta sandale de culoare deschisă și avea o pereche de ochelari de soare roșii. Părul ei blond era strâns într-o coadă de cal, cu șuvițe atârnate în jurul feței.

Raddix este fetița pe care o are împreună cu soțul ei Benji Madden. Talentata actriță a apelat la o mamp surogat, astfel că la sfârșitul anului 2019, mai exact 30 decembrie, ea și soțul ei au devenit părinții micuței.

Cameron Diaz a fost văzută părăsind o casă privată după ce participase la un curs de înot pentru fetiță.

De când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, vedeta „Being John Malkovich' și-a dedicat în mare parte timpul și energia asupra Avaline, o marcă de vin vegan și organic pe care a lansat-o împreună cu prietena și partenerul ei Katherine Power.

Cameron se concentrează și asupra vieții de familie, după ce s-a căsătorit cu Benji, chitarist principal și vocalist al trupei Good Charlotte, în 2015.

„A trebuit să o iau de la căpăt și să-mi asum responsabilitatea pentru propria mea viață. Cu asta mă ocup. Sunt o mulțime de lucruri pe care a trebuit să le rezolv, multe relații pe care a trebuit să le repar, o mulțime de relații pe care a trebuit să le construiesc, care au fost absente în viața mea', a declarat Cameron Diaz în momentul retragerii.

De-a lungul timpului, actrița a povestit de nenumărate ori cum este viața ei de când a devenit mămică și cum trăiește această experiență. Micuța este o binecuvântare și în fiecare zi se bucură de tot ceea ce îi oferă perioada aceasta.

„Literalmente, în fiecare zi, există doar salturi și limite … și nu este același bebeluș ca și ieri. Ieri a dispărut literalmente, iar astăzi este o nouă zi, iar mâine va fi o nouă zi în care ea este un copil complet diferit. Este atât de plăcut să ajungi să vezi această creștere și să faci parte din ea și să o lași să fie ea', a dezvăluit Cameron Diaz.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete