Hitul care i-a dat mari bătăi de cap lui Smiley: „Oamenii au crezut că eu chiar mi-am pierdut buletinul”

Pe Andrei Tiberiu sau Smiley, numele său de scenă, îl recunoști după piesele lui muzicale, care de cele mai multe ori au devenit hituri. Sau după felul lui de a fi, relaxat și mereu cu o energie bună. Face parte din echipa „Românii au talent', alături de Pavel Bartoș, s-a lansat în lumea muzicală odată cu trupa „Simplu', iar acum se bucură de fetița lui și a Ginei Pistol, copilul-minune care s-a născut în martie, anul acesta.

„În lipsa mea', „Acasă', „Vals' sunt doar câteva dintre piesele lui Smiley care s-au auzit atât la radio, cât și la tv. Dintre toate, „Pierdut buletin', în colaborare cu artistul DOC, i-a controversat cel mai mult pe fani.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Smiley a povestit despre una dintre hiturile sale.

„Doc mi-a și spus, la un moment dat, că piesa asta ‘Pierdut buletin este cel mai mare regret că oamenii nu au înțeles despre ce este vorba. Oamenii mă întreabă, în continuare, dacă mi-am găsit buletinul, la propriu. Oamenii au crezut că eu am scris o piesă despre faptul că eu mi-am pierdut buletinul. Asta e o dovadă că oamenii ascultă superficial ce zicem', a fost răspunsul artistului.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete