Călin Geambașu, declarații impresionante despre moartea prietenei sale de-o viață

Călin Geambașu, declarații impresionante despre moartea prietenei sale de-o viață

Au trecut nouă ani de la moartea Mălinei Olinescu, iar prietenul său de-o viață, Călin Geambașu este încă devastat de pierderea ei. Artistul încă îi simte prezența și crede cu tărie că aceasta îi trimite semne dincolo de moarte.

Mălina Olinescu a ales să termine treburile pe care le avea pe această lume și într-o zi fatidică de iarnă și-a pus capăt zilelor. Depresia pe care nu a putut să o vindece a împins-o să facă acest gest extrem care a adus multe lacrimi și suferință de nedescris familiei și prietenilor.

Călin Geambașu este devastat și acum, iar un eveniment petrecut după moartea prietenei sale din copilărie l-a marcat.

„Sincer să fiu nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat. Cu trupa cântam la un hotel din centrul Bucureștiului și noi terminasem una dintre reprizele de cântat și eram în pauză. Cât timp eram în pauză, era scena liberă și a venit de grabă la mine unul dintre băieții de la tehnică. Venise un porumbel alb și s-a așezat exact pe microfonul soliștilor. Nu știm de unde a venit acel porumbel alb în mijlocul sălii', a mărturisit Călin Geambașu.

Atunci când o prietenie se leagă încă din fragedă pruncie, nici o relație de sânge nu o poate depăși. Așa s-a întâmplat și în cazul celor doi. S-au cunoscut când abia învățau să vorbească, aveau trei ani și au descoperit lumea împreună. Anii au trecut, iar pasiunea lor comună, muzica, i-a apropiat și mai tare.

„Foarte frumoasă relația și atât de apropiată am simțit-o încât niciodată nici măcar nu mi-a trecut prin minte să avem mai mult de atât. Nici măcar un sărut sau o chestie de genul acesta. A fost mai puternică decât o atracție bărbat-femeie.

A fost mult mai mult, foarte frumos. Ar fi fost și imposibil fiindcă de la 3 noi aveam această legătură. Așa ceva nu se mai poate construi decât cumva similar. Am câteva prietene bune și apropiate cu care cânt, dar cea cu Mălina este absolut unică și nici nu poate fi comparată ',a mai spus artistul pentru Antena Stars.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete