Dramele din viața lui Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”

Lucian Barbu, unul dintre cei 12 Războinici de la „Survivor România' este cu adevărat un Supraviețuitor. Acesta a avut numeroase răscruci de drumuri de-a lungul vieții sale. Prima dintre ele a fost când medicii i-au anunțat mama însărcinată cu el că nu va avea șanse de supraviețuire.

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni, i s-a spus că nu voi ieși viu… A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață', povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la „Survivor România'.

Lucian Barbu, Echipa Razboinicilor Survivor Romania (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Mi-a spus să îmi țin < monstrul lăuntric > în frâu'

Conștient de calitățile sale, un atuu în această competiție fiind faptul că este profesor de înot, Războinicul Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se înscrie la castingul „Survivor România'.

„Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin < monstrul lăuntric > în frâu', a povestit războinicul Lucian.

Parcursul Războinicului Lucian Barbu, la „Survivor România', îl veți putea urmări miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, în cel mai intens reality televizat.

Foto: Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete