Cadoul extravagant pe care Jennifer Lopez i l-a făcut logodnicului ei

Nu credeam posibil ca oricine altcineva să surclaseze cadoul primit de Jennifer Lopez de la logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, cu ocazia aniversării sale.

În cele din urmă, însă, pentru artistă nimic nu este imposibil. Pentru ziua de naștere a logodnicului ei, cântăreața a achiziționat un Ford Bronco de culoare bleu.

Înainte să spuneți așa, și? ar trebui să știți că fostul sportiv este extrem de încântat de cadoul primit.

„Jennifer, mulțumesc pentru cel mai frumos cadou”, a scris pe contul personal de Instagram. În aceeași zi, dar mai târziu, Alex a publicat pe același cont un clip în care conduce automobilul alături de logodnica lui, ascultând una dintre piesele rapperiței Cardi B.

Cadoul extravagant pe care Jennifer Lopez i l-a făcut logodnicului ei

Mașina a fost cumpărată de la compania Vintage Broncos, localizată în Atlanta. „Este un foarte rar și special Bronco cel pe care Jen l-a ales și personalizat pentru Alex”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al brandului pentru E! News.

„Este un restomod 1976 însemnând că, deși arată ca o piesă vintage, are toate caracteristicile unui automobil modern.”

Are aer condiționat, scaune cu încălzire, stereo cu bluetooth, cameră pe spate și multe alte facilități.

Mai mult decât atât, pe suportul pentru brațe dintre scaunele din față este inscripționat numărul 13, numărul de pe tricoul purtat de fostul jucător de baseball.

Restaurarea mașinii a costat 200 de mii de dolari. „Fordul Bronco dintre anii 1966 și 1977 este cea mai căutată piesă clasică de pe piață”, a mai adăugat compania, notând că și alte celebrități ca Lady Gaga, Simon Cowell, Jeremy Piven, Luke Bryan și Jay Leno sunt de asemenea proprietari ai unei astfel de piese.

Pe 24 iulie 2019, Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani. Alături de extravanganta sa petrecere aniversară, Jennifer s-a bucurat de un și mai extravagant cadou, primit de la logodnicul ei.

Actualul comentator sportiv în vârstă de 44 de ani i-a achiziționat iubitei sale un Porche în valoare de 140 de mii de dolari.

„Alex i-a oferit lui Jennifer un Porche 911 GTS cu ocazia aniversării sale”, a declarat o sursă pentru E! News.

„A venit împachetat într-o imensă fundă aurie. A fost livrat la prânz, iar plăcuțele de înmatriculare au fost inscripționate cu JLO.”

„Artista a testat mașina chiar înainte ca petrecerea să înceapă și părea foarte încântată.”

Foto: Hepta.ro / Instagram

Citește și: 

Meghan Markle și-a sărbătorit aniversarea în Ibiza, Spania! Alături de cine a vizitat cuplul regal insula?

Ce a purtat soția Președintelui Klaus Iohannis la festivitățile Zilei Marinei Române? Carmen Iohannis a întors toate privirile

Și-a injectat botox la subraț pentru a opri transpirația excesivă! Vedeta s-a filmat și a publicat clipul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete